Paul Mitchell Global Gathering 2016

„LIVE BEAUTIFULLLY!“ Više od 3000 frizera i vlasnika salona „Paul Mitchell“ iz cijeloga svijeta okupilo se na već tradicionalnom godišnjem događaju The Gathering u Las Vegasu koji organizira tvrtka John Paul Mitchell Systems.

The Gathering nije samo učenje, upoznavanje novih proizvoda „Paul Mitchell“, radionice tehnika šišanja, bojenja i oblikovanja, to je druženje, međusobno upoznavanje frizera „Paul Mitchell“ iz cijeloga svijeta i razmjena iskustava.

Live Beautifully nit je koja povezuje cijeli događaj, odnosno kako kaže suosnivač i izvršni direktor tvrtke John Paul DeJoria: „Uspjeh je pomoći nekome da uspije. Mi smo tvrtka u kojoj je duboko ukorijenjena kultura davanja.“ DeJoria vjeruje i u tvrtki promiče ideju da nepodijeljeni uspjeh znači neuspjeh. Zato tvrtka u ime frizera „Paul Mitchell“ iz cijeloga svijeta podupire različite dobrotvorne humanitarne organizacije te organizacije za zaštitu okoliša. Bilo da je riječ o pomoći za djecu u Africi, za zaštitu ugroženih morskih životinja ili za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke ili zaštitu prirodnih i vodnih resursa. Tvrtka John Paul Mitchell Systems vjeruje u kulturu davanja, zato podupire organizacije kao što su BrightPink, Food4Africa, ReforestAction, Sea Shepherd Conservation Society, Prostate Cancer Research Institute, Morris Animal Foundation, EyesOnCancer.org, Waterkeeper Alliance, Grow Appalachia, Baby2Baby itd.

Uvod u ovogodišnji „The Gathering“ bio je događaj Paul Mitchell Business Revolution, u nedjelju, 14. kolovoza, jednodnevna poslovna edukacija za frizere i vlasnike frizerskih salona koji osim svojih frizerskih vještina žele dopuniti svoje znanje o poslovanju te time povećati i dobit i rast poslovanja. Predavanja i radionice s praktičnim savjetima koje možemo prenijeti u svakodnevni rad u salonu održali su uspješni biznismeni i vodeći stručnjaci iz tog područja: Antony Whitaker, autor najprodavanije knjige „Grow My Salon Business“, motivacijski govornik i frizer John Harms, osnivač i direktor tvrtke Millennium Software; Van Council, vlasnik lanca salona Van Michael Salons i tvrtke Zeezor i umjetnički direktor tvrtke Intercoiffure USA, Terri & Steve Cowan, vlasnici „Professional Salon Concepts Distributor & Four Paul Mitchell the School Locations“ i Carol Phillips, međunarodno poznata govornica, edukatorica i poslovna savjetnica.

Događaj Paul Mitchell: The Gathering ni ovaj put nije razočarao svojim frizerskim šou-programom na pozornici u kojem je pred publikom oživjela svaka robna marka tvrtke. Posebnu pozornost izazvalo je lansiranje nove robne marke NEON, proizvoda za njegu i oblikovanje kose namijenih za tzv. generaciju X. Kako kaže Michaeline DeJoria, zamjenica direktora tvrtke John Paul Mitchell Systems, Neon je namijenjen mladoj generaciji koja želi prepoznatljiv stil, ali po pristupačnoj cijeni. Marka sa sobom nosi i snažnu poruku protiv međuvršnjačkog nasilja. I kako kaže DeJoria: „Ne trebate nove linije proizvoda da biste se osjećali dobro jer ste dobri takvi kakvi jeste.“

Ali novosti nisu završile Neonom. Globalni umjetnički direktor Robert Cromeans i Jason Yates, direktor prodaje i marketinga u JPMS-u, predstavili su THE DEMI, novu demi-trajnu boju Paul Mitchell koja je savršena kombinacija sjaja, njege i prekrivanja u dvadeset sedam nijansi koje se međusobno miješaju i POP XG, koja je nova živahna polutrajna boja u kremi koja uključuje trinaest živahnih nijansi s kojima ćete moći eksperimentirali i pustiti mašti na volju.

Posljednji dan The Gatheringa bio je u znaku seminara i radionica šišanja, bojenja i oblikovanja „Look & Learn“, gdje su se frizeri okušali u NEON stilu, njezi za muškarce linijom MITCH i istodobno učili uz savjete kako još bolje poslovati. Radionice su vodili edukatori „Paul Mitchel“ iz cijeloga svijeta, naravno u suradnji s umjetničkim timom JPMS-a, koji je još jednom dokazao da su svi frizeri i edukatori „Paul Mitchell“ dio jedne velike obitelji. I kao što kaže suvlasnik tvrtke JPMS i umjetnički direktor edukacije Angus Mitchell: „Počašćeni smo što ste dio obitelji Paula Mitchella.“

Pratite nas i na www.facebook.com/PaulMitchellHairCareSI ili na stranici Instagrama @PaulMitchellSlovenia.