Paul Mitchell The Gathering 2013

I'MPossible! John Paul Mitchell Systems® sa svojim svjetski poznatim umjetničkim timom požeo je nevjerojatan uspjeh kod publike na svojem godišnjem događaju The Gathering 2013 u Las Vegasu.

U američkom gradu usred pustinje s tisuću svjetala i ove se godine održao The Gathering – vrhunski modni spektakl frizerske kuće Paul Mitchell. Glazbenici uživo, autorska glazba, kreativno šišanje, vrhunske boje i stilski nastupi, sve to i mnogo više moglo se vidjeti na ovogodišnjem događaju Paul Mitchell The Gathering, koji uz prijenos uživo na internetu pratilo čak 74.000 gledatelja. 

THE GATHERING 2013 u brojkama:

  • 3.238.076 reakcija putem Facebook objava
    1.863.294 različitih korisnika vidjelo je objave prijenosa uživo
    3.190 tviteraša upotrijebilo je tweet #pmgathering
    332.695 reakcija uživo putem Twitera
    3.685 objava na Instagramu putem #pmgathering
    74.129 gledatelja pratilo je prijenos događaja uživo kod kuće.

Strast, inovacija, filantropija i više od 3500 frizera i vlasnika salona iz 25 država iz cijelog svijeta okupilo se 12. i 13. kolovoza ove godine u okruženju vrhunskog hotela Caesars Palace u Las Vegasu. Ovogodišnja tema događaja bila je nastavak događaja iz 2012. godine: I'MPossible. Moguće je ostvariti svoje snove, za to je potrebna samo velika mjera inspiracije i predanosti. A upravo je inspiracije na ovogodišnjem događaju bilo u izobilju i svi su je mogli grabiti velikom žlicom. 

Dvodnevni program sastojao se od osamnaest praktično-edukativnih radionica iz tehnike, stila i poslovanja, a osim toga sudionici su mogli uživati u spektakularnim i inspirativnim prezentacijama na glavnoj pozornici, s vrhunskim frizurama, odvažnom modom i nezaboravnim demonstracijama. Vrhunski frizeri umjetničkog tima Paul Mitchell, od Roberta Cromeansa, Angusa Mitchella, Katashija Kitamure do Stephanie Kocielski i mnogih drugih nisu razočarali publiku, koja je opravdano bila oduševljena. Nije nedostajalo spektakularnih kostima, razrađenih koreografija, plesačica na štulama te, naravno, nevjerojatnih frizura i vlastitih majstorija. Događaj su obogatili mnogi svjetski poznati glazbenici, a sve predstavnice ženskog spola zasigurno su oduševili zgodni dečki, predstavnici branda Mitch Man, čiji je glavni ambasador sam Angus Mitchell

Na pozornici se više puta pojavio i suosnivač kompanije Paul Mitchell Systems, filantrop John Paul DeJoria, kojeg je s talijanskom ekipom posjetila i slovenska ekipa – Mitja Sojer s ekipom Mič Stylinga, u kojoj je bio i Matej Prinčič, član umjetničkog tima Mič Styling i edukator „Paul Mitchell“ u Sloveniji. Članove slovenske ekipe Mič Styling moglo se vidjeti iza pozornice jer su aktivno pomagali svojim znanjem i vještim frizerskim rukama u pripremi otvorenja i završnog šou-programa. 

DeJoria je na pozornici ponovo istaknuo svoju predanost profesionalnoj industriji ljepote i zajamčio da Paul Mitchell nikad nije i nikad neće testirati svoje proizvode na životinjama. 

Ekipa „Paul Mitchell“ na ovogodišnjem je događaju predstavila novu generaciju boja XG koje su u Europi već dostupne te revolucionarna profesionalna pomagala Neuro™ Paul Mitchell koje će na police trgovina lansirati u nadolazećim mjesecima.

Završni šou Paul Mitchell The Gathering 2013 bio je kao za knjigu: nevjerojatna videoprezentacija s nezaboravnim trenutcima ovogodišnjeg događaja u pratnji originalne pjesme na temu „I'MPossible“. 

I ne zaboravite: Sve je moguće! Paul Mitchell.