Paul Mitchell The Gathering 2014

The Gathering 2014 je rEvolucija: originalna glazba, nezaboravni nastupi i kreativno šišanje, bojenje i stil!

Više od tri tisuće frizera i frizerskih salona iz više od 24 zemalja iz cijelog svijeta sudjelovalo je na ovogodišnjem frizerskom događaju The Gathering u Aria Resortu i Casino Hotelu u Las Vegasu 4. i 5. kolovoza. Paul Mitchell na dvodnevnom je događaju slavio temu „rEvolution!“ uz živu glazbu, vrhunske majstorije od kose, spektakularne kostime, briljantne koreografije, viseće plesačice i bezbroj iznenađenja.

Ovogodišnji program sastojao se od šesnaest praktičnih radionica iz stila, šišanja, bojenja i poslovanja, naravno, okrunjenih uvodnim i završnim showom na velikoj pozornici koji je ponovo premašio sva očekivanja.

Događaj je kao svake godine otvorio John Paul DeJoria, suosnivač poduzeća John Paul Mitchell Systems i svjetski poznati filantrop, zagovornik prava životinja i aktivist na području zaštite okoliša. Među ostalim predstavio je novosti poduzeća John Paul Mitchell Systems i naglasio važnost evolucije: novu internetsku stranicu Paul Mitchell, novu reklamnu kampanju Live Beautifully, lansiranje nove linije Ultimate Color Repair (obnova i zaštita obojene kose na bazi kvinoje) te pregled nove robne marke MarulaOil koja će biti lansirana 2015. godine. 

Umjetnički tim Paul Mitchell predstavio je svoju novu kolekciju Origami. Inspiraciju za nju dobili su iz japanske umjetnosti slaganja i preoblikovanja papira u različite skulpture. Kolekciju su predstavili Stephanie Kocielski, Angus Mitchell, Robert Cromeans, Lucie Doughty, Takashi Kitamura, Linda Yodice, Alessandro Iannaccone, Julian Perlingiero i NoogieThai s modelima u predivnim kreacijama inspiriranim origamijem i u šarolikim geometrijskim dizajnima.

Briljantan završni šou i Angus Mitchell sa svojom dramatičnom prezentacijom šišanja i bojenja potpuno su zaokružili dvodnevni Paul Mitchell događaj. 

Za kraj još Live Beautifully!, Paul Mitchell misao koja je zasigurno bila jedna od crvenih niti cijelog događaja. Paul Mitchell potiče misao da se razvijamo u frizerskoj profesiji, no treba se razvijati i osobno. Radimo, djelujmo i stvarajmo tako da svi zajedno ljepše živimo. Svojim djelima, čak i malim, svi zajedno možemo stvoriti bolji svijet za sve nas. Svako je djelo važno. 

I ne zaboravite: Revolucija-evolucija Paul Mitchell je počela!