2017. NADAHNUĆE ZA NADGRADNJU FRIZURE: FRIZURA U STILU BANANE

Prošle godine sve je bilo u svladavanju prekrasnih lažnih izgleda – od lažne bob-frizure do lažne Mohawk frizure (srednji dio kose podignut na vrhu glave, a da kosa nije obrijana ili ošišana sa strane) – ali 2017. godine malo smo hrabriji. Potpuno podupiremo hrabra šišanja ili brijanja, zato ove sezone iskoristite svoju priliku (zapamtite: hrabra = lijepa). Za sve nas koji smo u potrazi za nečim buntovničkim ali svestranim savršena je frizura svezana u stilu banane u osvježenoj verziji koja pristaje svakome.

2017. NADAHNUĆE ZA NADGRADNJU FRIZURE: FRIZURA U STILU BANANE

paul mitchell navidhi modne frizure_banana

Od rokerske i hrabre do romantične i mekane, frizura u stilu banane frizura je koju možete nositi i mijenjati u bezbroj varijacija cijelu godinu.
Ovo su koraci kako do frizure:

Prvi korak:

Natapirajte kosu na vrhu glave, razdijelite kosu na manje sekcije i učvrstite ih fleksibilnim sprejom, zatim nježno prenesite prednji dio svoje kose preko vrha kako biste izgladili površinu.  

Drugi korak:

Prenesite svu svoju kosu preko desnog ramena i svežite od lijevog ramena na sredini glave unatrag (možete i zamijeniti strane). Ukosnice umetnite u cik-cak uzorku od vrha glave do zatiljka.

Treći korak:

Raspuštenu kosu počnite uvijati na stranu s već pričvršćenom kosom. Pritom sakrijte ukosnice koje se još uvijek vide. Upotrijebite još malo spreja za oblikovanje kako bi kosa ostala čvrsto na mjestu, a zatim umetnite dodatne ukosnice u punđu kako biste je zadržali na mjestu.

Četvrti korak:

Uvijte vrhove kose u okomitu punđu i oblikujte kosu, pričvrstite ih na svoje mjesto – ili zadržite svoj izgled prirodnijim tako da nakovrčate vrhove i ostavite ih raspuštene.

Peti korak:

Ako želite dobiti završnu punoću, teksturu i fleksibilnu postojanost, poprskajte Super Clean Spray® po cijeloj frizuri.

Naš najomiljeniji dio u tom stilu? Najbolje će uspjeti na kosi drugi dan nakon pranja. 

NAPISALA: WENDY HERMAN, urednica stranice JPMS