KOSA BI TREBALA UŽIVATI NA ODMORU

PRAKTIČNO PAKIRANJE,POGODNO ZA PUTOVANJA, KOJI ĆE SE POBRINUTI DA VAM KOSA BUDE NJEGOVANA I NA ODMORU.

Bez obzira putujete li autom, zrakoplovom, ili ste  na godišnjem odmoru. Kamo god krenuli, moći ćete ponijeti svoje omiljene proizvode  John Paul Mitchell Systems® u prikladnom, putnom pakiranju. Sretan put!

Putujte s proizvodima Tea Tree

Linija Tea Tree Lavender Mint u prikladnoj ambalaži dati će Vam mogućnost da se u svakoj hotelskoj sobi ili kupaonici apartmana osjećate kao kod kuće. Dok ste na odmoru, šampon i regenerator u kombinaciji s hranjivim maskama će učinkovito  njegovati vašu kosu i dati joj ugodan miris lavande i paprene metvice. Putovanje s omiljenim proizvodima nikada nije bilo tako jednostavno. Mala, praktična ambalaža, savršeno dizajnirana za putovanja, pojednostaviti će vam pakiranje za put. Otiđite na put jednostavno s ostalim Tea Tree proizvodima za njegu kose i tijela, koji su pakirani pojedinačno ili u kompletu: Tea Tree Special, Tea Tree Lemon Sage i Tea Tee Scalp Care.

Putujte praktično

Široka ponuda Paul Mitchellovih alata za oblikovanje također uključuje džepnu peglu Express Mini Smooth. Za glatku, svilenkastu kosu i na putu, te za bezbrižno provođenje ljetnih večeri gdje god se nalazili.

Za sve muškarce na putu

Zadržite uredan izgled i na putu. Uz putni set proizvoda MITCH (MITCH TRAVEL KIT) moći ćete imati sve što je potrebno za savršenu frizuru. Prikladno pakiranje, koje uklučuje Double Hitter 75 ml ( 2 u 1 šampon i regenerator), Steady Grip 75 ml (Gel s prirodnim sjajem i dugom trajnošću) i Clean Cut 10 g (Krema za oblikovanje s mat učinkom). A u torbi će vam i dalje ostati  dosta prostora za ostalu prtljagu.

Hidratacija kose na putu

Pravi odmor također uključuje osvježavanje rutine vaše njege kose. Nakon svakog opuštajućeg odmora vaša kosa mora biti zaštićena, obnovljena i vraćena u prirodnu ravnotežu. Naš savjet: komplet TAKE HOME KIT AWAPUHI WILD GINGER SMOOTH AND SOFTEN, koji sadrži Moisturizing Lather Shampoo 100 ml (Hidratantni keratinski šampon bez sulfata) i Keratin Cream Rinse 100 ml (Dnevni keratinski regenerator).  TAKE HOME KIT AWAPUHI WILD GINGER REPAIR AND REPLENISH: MirrorSmooth Shampoo 100 ml ((Hidratantni šampon za oštećenu kosu) i MirrorSmooth Conditioner 100 ml (Regenerator za oštećenu kosu).

Sve što je potrebno za savršen odmor.