Najbolje ideje za praznično darivanje

Već je ovdje. Vrijeme praznika, veseli prosinac. Popis osoba koje ćete ove godine darivati vjerojatno je već napisan. Odlučili smo vam pomoći u ovom pretrpanom razdoblju kako bi vam olakšali pronaći pravi poklon. 

Najbolje ideje za praznično darivanje

Odlučili smo vam pomoći u ovom pretrpanom razdoblju kako bi vam olakšali pronaći pravi poklon. Za mamu, tatu, najbolju prijateljicu, partnera i ostale s vašeg popisa u nastavku ćete sigurno naći nešto prikladno. Sve opisane poklon pakete možete pronaći u ovlaštenim salonima.

Poklon za sve one koji svakodnevnicu mijenjaju u modnu pistu

Poklon prikladan za sve žene koje daju prednost profinjenosti i jedinstvenosti. Darujte im poklon paket za obnovu kose (Time to Enchant Repair Holiday Gift Set), za dodavanje sjaja (Time to Shine Smooth Holiday Gift Set) ili za impresivno oblikovanje kose (Time to Impress Repair & Style Holiday Gift Set). Svako pakiranje sadrži posebno odabrane proizvode marke Awapuhi Wild Ginger® i novi proizvod, ograničeno izdanje, Essence of Awapuhi Fragrance. Poseban miris ima kuglicu za nanošenje i šarmantnu izoliranu aromu. Miris plijeni notama crvenog grejpa, havajskog jasmina i laganog irisa, te se miješa s nježnim tragovima kruške i kremaste breskve. Note mošusa, cedra, divljeg đumbira i jantara otkrivaju očaravajući i poseban miris. Poklon paketi prikladni su za stare korisnike proizvoda, kao i za sve nove kojima je sofisticiranost i jedinstvenost proizvoda na prvom mjestu.

Pokloni za sve ekološki osviještene

Za vaše najbliže koji su svjesni važnosti očuvanja okoliša. Darujte im poklon paket s proizvodima iz linije Tea Tree Special za obnovu kose, Tea Tree Lemon Sage za puniju kosu ili Tea Tree Lavender Mint za hidrataciju kose. Pakiran je u ambalaži od 100% recikliranog papira i pravi je užitak za osjetila, te podsjetnik na svakodnevne dobrobiti iz prirode. Tea Tree skrbi za dobrobit našeg okoliša i surađuje s raznim organizacijama za njegovu zaštitu. Tea Tree poklon paketi su doista izvrstan dar za sve kojima je važna dobrobit i skrb za okoliš.

Pokloni za žene koje vole luksuznu njegu

MarulaOil poklon paketi namijenjeni su svim ženama koje si vole priuštiti više. Poklon paket u obliku raskošne torbice u sjajnoj »ružičasto zlatnoj« boji sadrži vrijedne proizvode za povećanje volumena kose: Rare Oil Volumizing Shampoo, Rare Oil Volumizing Conditioner i Rare Oil Treatment Light za hidratiziranu i mekanu kosu.

Pokloni za one koji zaslužuju samo najbolje

Samo najbolje za vaše prijatelje. Poklonite im jedan od Paul Mitchell® poklon paketa. Možete odabrati između šest paketa: »Forever Blonde All Is Bright« za sve prijatelje s plavom ili izbijeljenom kosom, »Smoothing Get Festive« za izglađivanje i omekšavanje neukrotive kose, »Extra-Body Let's Celebrate« za veći volumen, »Instant Moisture So Much Cheer« za hidrataciju kose, »Color Protect Very Merry« za zaštitu i njegu obojane kose. Širok izbor proizvoda pogodnih za sve tipove kose i vrhunske rezultate. Prekrasan i koristan poklon koji će zasigurno izazvati iskrice u očima primatelja.

Pokloni za djecu koja neprestano daruju

S Paul Mitchell poklon paketima možete slaviti i darivati svaki dan. Paul MItchell®, u suradnji s dobrotvornom organizacijom BABY2BABY, darivat će djecu iz socijalno ugroženih obitelji i osigurati im milijun pelena, a za svaki prodani poklon paket Kids Oh What Fun donirati bocu šampona za djecu. Veliki poklon koji će vam također pružiti dobar osjećaj prilikom darivanja.

Praznična radost je u malim stvarima

Tražite li manje poklone za kolege i prijatelje? Pogledajte našu ponudu vrhunskih proizvoda u manjim pakiranjima.

Želimo vam sretne praznike.