NEURO LIQUID

Neuro™ Liquid je kompletna linija proizvoda za njegu i oblikovanje kose.

neuro liquid

Dizajnirana za vrhunske rezultate i zaštitu kose od topline uređaja svaki put kada oblikujete svoju kosu. Ekskluzivna HeatCTRL® tehnologija omogućava bezbrižno oblikovanje i sušenje kose te se tako stavlja u rang s Neuro® profesionalnim proizvodima. 

Oblikovanje uporabom visokih temperatura bez oštećene kose.

MOĆ HeatCTRL® TEHNOLOGIJE:

  • Do 86% manje oštećene kose zbog toplinske obrade
  • Pruža 4.5x više njege
  • Štiti od vlage do 8 sati

LATHER / HEATCTRL® SHAMPOO - ŠAMPON ZA TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Lagani šampon za njegu kose oštećene toplinskom obradom, znanstveno dokazano povećava njegu kose i olakšava oblikovanje. Pomoću ekskluzivne HeatCTRL® tehnologije stvara idealnu podlogu za uporabu toplinskog pribora za oblikovanje. Formulacija je sigurna za obojenu kosu.

RINSE / HEATCTRL® CONDITIONER - REGENERATOR ZA TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Bogati regenerator s HeatCTRL® tehnologijom osigurava dodatnu njegu kose oštećene prilikom toplinske obrade. Ekskluzivna HeatCTRL® tehnologija štiti kosu od daljnjeg oštećenja. Za profesionalnu njegu i odlične rezultate, te kosu meku i laku za oblikovanje.

REPAIR / HEATCTRL® TREATMENT - MASKA ZA OBNOVU I TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Zaštitite kosu od toplinske obrade i pružite joj intenzivnu obnovu i sjaj maskom Neuro™ Repair HeatCTRL® Treatment. Profesionalna maska koja vraća vlagu i mijenja dehidriranu kosu u glatku i njegovanu. Njegujte svoju kosu profesionalnim Neuro™ proizvodima.

PRIME / HEATCTRL® BLOWOUT PRIMER - OSNOVA ZA OBLIKOVANJE FRIZURE I TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Neuro™ Prime HeatCTRL® Blowout Primer priprema kosu za sušenje sušilom za kosu i daje joj visoku toplinsku zaštitu od oštećenja toplinskom obradom. Neka vaša kosa bude glatka i moderno oblikovana ekskluzivnom HeatCTRL® tehnologijom, koja pomaže kod smanjivanja količine prijenosa topline na kosu pri uporabi toplinskog pribora za oblikovanje.

LIFT / HEATCTRL® VOLUME FOAM - PJENA ZA VOLUMEN I TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Dodajte kosi nevjerojatan volumen pomoću Neuro™ Lift HeatCTRL® pjene za oblikovanje. Formula daje kosi volumen, njeguje ju i daje joj srednje jaku postojanost koja dugo traje. Pjena za volumen također štiti kosu od toplinske obrade, definira kovrče i valove te je odličan dodatak proizvodima za oblikovanje kose.

PROTECT / HEATCTRL® IRON HAIRSPRAY - SPREJ ZA TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Za toplinsku zaštitu od topline pegle za kosu i figara. Posebni sastojci za sjaj i postojanost daju kosi sjajan izgled. Smanjuje beživotan izgled kose i štiti od vlage pomoću HeatCTRL® tehnologije, koja smanjuje količinu prijenosa topline kod oblikovanja toplinskim priborom, od korijena do vrhova kose.

FINISH / HEATCTRL® STYLE SPRAY - LAK ZA POSTOJANOST I TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Za savršene i moderne frizure koristite Neuro™ Finish HeatCTRL® Style Spray. Formula će kosi dati volumen i visoku toplinsku zaštitu tijekom oblikovanja, te dugotrajnu postojanost. Također je odličan za zaštitu od vlage, te uklanja beživotan izgled.