Slavimo dan planeta Zemlje s Eco-Friendly proizvodima za kosu

Naša Tea Tree linija dokazuje da brand može biti eco-friendly i efikasan!

Uz neke od najljepših  favorita urednika (uključujući Tea Tree Special Shampoo, koji je dobitnik nagrade Harper Bazaar’s Editor’s Choice Beauty 150 Award Winner), Tea Tree podiže iskustvo tuširanja s prirodnim sastojcima i aromaterapijskim mirisima za sve vrste i potrebe kose. Naši proizvodi i papir izrađuju se od recikliranog materijala, održivog bambusa ili obrtničkih zaliha, a partneri smo već nekoliko godina s Reforest'Action - ekološkom organizacijom u Parizu koja korisnicima omogućuje da sade stabla putem online platforme kao način borbe protiv krčenja šuma. Nedavno su članovi John Paul Mitchell Systems® i Reforest'Action posadili 150 mladih borova u Nacionalnoj šumi Angeles, nakon što je požar prošao kroz područje.

Naš predsjednik John Paul DeJoria dugo se slavi zbog svog eko-svjesnog poslovnog pristupa i nedavno je proglašen inovatorom godine (Innovator of the Year) za Environmental Media Awards.

Otkrijte kako napor Tea Tree i Reforest'Action utječu na svijet u cjelini *:

*Izvor: reforestaction.com

Saznajte kako možete pomoći Tea Tree i Reforest'Action napraviti razliku u područjima gdje je najpotrebnije. Upotrijebite kod TEATREE18 da posadite svoje BESPLATNO stablo danas! Za više informacija o ekološkim naporima Tea Tree, kliknite ovdje. Da biste podijelili kako slavide dan planeta Zemlje, upotrijebite #RootedInGreen i slijedite nas na Instagramu.