Slavimo dan planeta Zemlje s Eco-Friendly proizvodima za kosu

Naša Tea Tree linija dokazuje da brand može biti eco-friendly i efikasan!

Slavimo dan planeta Zemlje s Eco-Friendly proizvodima za kosu

Uz neke od najljepših  favorita urednika (uključujući Tea Tree Special Shampoo, koji je dobitnik nagrade Harper Bazaar’s Editor’s Choice Beauty 150 Award Winner), Tea Tree podiže iskustvo tuširanja s prirodnim sastojcima i aromaterapijskim mirisima za sve vrste i potrebe kose. Naši proizvodi i papir izrađuju se od recikliranog materijala, održivog bambusa ili obrtničkih zaliha, a partneri smo već nekoliko godina s Reforest'Action - ekološkom organizacijom u Parizu koja korisnicima omogućuje da sade stabla putem online platforme kao način borbe protiv krčenja šuma. Nedavno su članovi John Paul Mitchell Systems® i Reforest'Action posadili 150 mladih borova u Nacionalnoj šumi Angeles, nakon što je požar prošao kroz područje.

Naš predsjednik John Paul DeJoria dugo se slavi zbog svog eko-svjesnog poslovnog pristupa i nedavno je proglašen inovatorom godine (Innovator of the Year) za Environmental Media Awards.

Otkrijte kako napor Tea Tree i Reforest'Action utječu na svijet u cjelini *:

*Izvor: reforestaction.com

Saznajte kako možete pomoći Tea Tree i Reforest'Action napraviti razliku u područjima gdje je najpotrebnije. Upotrijebite kod TEATREE18 da posadite svoje BESPLATNO stablo danas! Za više informacija o ekološkim naporima Tea Tree, kliknite ovdje. Da biste podijelili kako slavide dan planeta Zemlje, upotrijebite #RootedInGreen i slijedite nas na Instagramu.