KAKO: Pobriniti se za boju vaše kose

John Paul Mitchell Systems® stručnjaci vam u nastavku nude nekoliko savjeta koji će vam pomoći da vaša boja dugo ostane lijepa i sjajna.

KAKO: Pobriniti se za boju vaše kose

Posjetili ste frizerski salon, za što ste potrošili vrijeme i novac. Imate lijepu boju kose, John Paul Mitchell Systems® stručnjaci vam u nastavku nude nekoliko savjeta koji će vam pomoći da vaša boja dugo ostane lijepa i sjajna.

Pričekajte 48 sati prije ponovnog pranja kose
Nakon bojanja kose pričekajte najmanje 2 dana (3 ili 4 je još bolje) prije ponovnog pranja kose. Površini vlasi treba toliko vremena da se zatvori i spriječi prebrzo ispiranje boje.

Odaberite odgovarajući šampon i regenerator
Uporabom proizvoda koji štite obojanu kosu produžit ćete vijek trajanja boje i njezine živosti. Ovdje možete pronaći neke informacije o najboljim proizvodima za njegu obojane kose.

Između dva pranja koristite suhi šampon za njegu obojane kose
Dnevno pranje kose ispire boju. Očuvajte boju i njenu svježinu uporabom suhih šampona za pranje obojane kose, kao što je Dry Wash®.

Njegujte kosu maskom za njegu kose
Jednom tjedno nanesite masku za dubinsku njegu kose, kao što je Ultimate Color Repair® Mask, koja kosi vraća vlagu.



Zaštitite boju od topline
Očuvajte boju kose i zaštitite ju od oštećenja koja mogu nastati kod oblikovanja toplinskim aparatima ili kod izloženosti suncu. Isprobajte: Color Protect® Locking Spray.



Posebna njega za crvenu kosu
Znate li da crvena boja najbrže izblijedi? Glavni razlog je crvena molekula, koja je najveća molekula kose, koja teško prodire duboko u vlas. Više o crvenikosi pročitajte ovdje.

Zaštitite plavu boju kose ljubičastim šamponom
Obojana plava kosa je najsklonija dobivanju brončanih refleksa. Izaberite ljubičasto obojane proizvode poput Platinum Blonde i uklonite neželjene žute ili narančaste reflekse. Više o njegi plave kose pročitajte ovdje.

Osvježite boju između posjeta salonu
Raspitajte se kod svog frizera ili upotrijebite Color Craft™ sustav za njegu boja —personalizirani sustav za njegu kose kod kuće, koji će vaš frizer pripremiti posebno za vas.

Želite li osvježiti svoju frizuru? Pronađite najbliži salon s Paul Mitchell proizvodima.