POSADILI SMO DRVO U TEA TREE

U John Paul Mitchell Systemsu® ponosni smo na svoju ostavštinu. Dio je te ostavštine briga za našu Zemlju, naš planet.

POSADILI SMO DRVO U TEA TREE

SUNČEVA ENERGIJA
Snaga energije Sunca nije nam strana! Još 1983. godine naši osnivači Paul Mitchell i John Paul DeJoria osnovali su samoodrživo gospodarstvo Awapuhi Farm na Havajima koje je od samog početka za svoj rad trošilo isključivo Sunčevu energiju. Jeste li znali da se sav awapuhi koji se upotrebljava u našim proizvodima i danas proizvodi isključivo na tom gospodarstvu? 

Godine 1987. Paul i John Paul bili su pioniri jednog od prvih sportsko-natjecateljskih vozila na solarno-vjetreni pogon. Prijavili su ga i na poznato natjecanje World Solar Challenge u Australiji!

U tom je pothvatu tvrtka John Paul Mitchell Systems učinila još korak dalje te na urede tvrtke u Santa Clariti u Kaliforniji postavilo više od 1000 solarnih panela i tako im omogućilo rad na Sunčevu energiju!

TESTIRANJE NA ŽIVOTINJAMA: NIKAD NISMO, NIKAD NEĆEMO
Naše jamstvo da funkcioniramo bez okrutnosti prema životinjama pripada među naše ključne prioritete u istraživanjima i razvoju svih naših proizvoda. To smo obećanje dali još daleke 1980. godine. Bili smo prva profesionalna kozmetička tvrtka koja se javno suprotstavila testiranju na životinjama, a to i danas ostaje pokretačka sila svega što činimo.

#ROOTEDINGREEN
Svi vi pomažete nam saditi drveće gdje je najpotrebnije. Ponosni smo što surađujemo s organizacijom za zaštitu okoliša Reforest’Action koja sadi drveće po cijelom svijetu i pridonosi borbi protiv klimatskih promjena. Trenutačno imamo otvorena područja za sadnju drveća u Peruu, na Haitiju i u Kaliforniji, gdje organizacija Reforest’Action sadi drveće Maya Nut i stabla kakaovca čime se bori protiv stakleničkih plinova u našoj atmosferi i protiv sve većeg krčenja postojećih šuma.

Ponosni smo na naš trud i projekte kojima nastojimo očuvati planet zelenim te želimo čuti i vas! Dijelite s nama svoja razmišljanja na Facebooku i Instagramu s hashtagom #RootedInGreen. Pogledajte više o projektu Reforest’Action I POSADITE SVOJE DRVO ILI GA POSVETITE NEKOME. JEDNO DRVO MOŽETE POSADITI S BESPLATNIM KODOM TEATREE17 ovdje