VAŠ KOSO-SKOP: SVIBANJ 2017

Oblikovati ili ne oblikovati? Bez brige, vaš je koso-skop za svibanj ovdje!

VAŠ KOSO-SKOP: SVIBANJ 2017

Bik:
Hej slavljenice, znaš li onu staru izreku: „Što poželiš, to i dobiješ“? Bikice, pripremite se, sad ste u poziciji da dobijete svoj komad kolača... i naravno, pojest ćete ga! Budite samouvjerene, slijedite svoj cilj i budite jasne kad je riječ o vašim željama. Tražite nekoliko savjeta i trikova za usavršavanje svojeg stila o kojem već neko vrijeme razmišljate? To je jednostavno, samo pitajte!

Blizanac:
Prošli mjesec bio je u znaku štednje, napornog rada i gledanja naprijed. Ovaj mjesec, drage blizanke, svibanj raspušta vašu kosu i donosi vam malo uzbuđenja i zabave! Poslušajte dijete u sebi, ponovo se naučite igrati i posjetite neki festival. 

Rak:
Zablistajte poput dijamanta, gospođice račice. Svijet je danas bolji i ljepši nego što je bio jučer, i to zahvaljujući vašem trudu od siječnja nadalje. Nagradite se, osvježite svoju kosu i pokažite cijelom svijetu koliko ste sjajne. Ovaj mjesec kao stvoren je za vas ljepotice.

Lav:
Odvažne odluke iz prošlog mjeseca promijenit će se (kao što kažu boginje kose) u vaš mjesec snage. Profesionalni su ciljevi ambiciozni, vaši „osjećam se prekrasno“ dani (koji naravno uključuju iznimnu kosu) teku kao voda, a vaša je karizma izvan svih granica! Zapravo ste nezaustavljivi! Blago vama!

Djevica:
Svibanj je i znate što – ovaj mjesec vaša je karijera nadopunjena dobrotvornim aktivnostima, društvenim događanjima i zabavama. Vaša je strast zarazna i prelazi na svakoga koga sretnete. U slučaju da niste znali, kad odaberete Paula Mitchella, zauzvrat podupirete naše dobrotvorne inicijative. Na tome smo vam iznimno zahvalni stoga želimo odvojiti trenutak i jednostavno vam reći… hvala!

Vaga:
Za vas vage svibanj bi mogao biti buran mjesec. Ali vi znate kako iščetkati ludilo iz glave i pretvoriti ga u nešto lijepo. Ipak, čuvajte zavidnu ljepotu kose glatkim pokretima.

Škorpion:
Škorpioni, vrijeme je za opuštanje! Znamo da ste prošli mjesec doživjeli nekoliko velikih promjena, ali sada je vrijeme da sjednete i pričekate da se sve riješi. Sreća sama po sebi bit će ljekovit tonik. Opustite se uz masažu vlasišta u jednom od salona Paul Mitchell i očuvajte zdravo vlasište uz sljedeće savjete i trikove.

Strijelac:
Svi pričaju o vama. Vaša živahna kosa razlog je zbog kojeg se svi pitaju: „Tko je ta djevojka?“, a vaša nova (ili ponovo oživljena) ljubavna afera vjerojatno razlog zbog kojeg ste u oblacima. Ne možemo vam zamjeriti. Uživajte, jer idući mjesec – stvari će postati zanimljive…

Jarac:
Ovaj mjesec vodite u diktiranju trendova. Do kraja mjeseca savladat ćete umjetnost selfieja, uhvatiti sve kutove u svim pozama i biti kraljica dodataka. Znamo da vam ne treba nikakav savjet, ali u slučaju da uzmete slobodan dan, predložit ćemo vam nekoliko naših nadgradnji stila.

Vodenjak:
S nevjerojatnim frizurama osjećajte se lijepo poput zvijezde. Zašto to govorimo? Zato što, vodenjaci, ljubav cvjeta u svibnju i želimo da se osjećate najbolje. Da, retrogradni Merkur u vama će izazvati učinkovitiju komunikaciju, ali kad to krene, pronaći ćete dubinu i jasnoću u svojim odnosima (starim i novim) kao nikad dosad.

Riba:
Svibanj će vas obaviti daškom neizvjesnosti. Pazite da ne postanete žrtva njegovih laži. Sjetite se svojih vrijednosti. Sjetite se svoje snage. I sjetite se da vas ljepota okružuje cijelo vrijeme.

Ovan:
Svadbena zvona prilično su glasna ovaj mjesec. To nije nužno vaše vjenčanje, nego ćete sigurno ovaj mjesec sudjelovati u nekim predsvadbenim zdravicama. Smatramo da morate nadmašiti samu sebe (i ako niste mladenka)!

Budite hrabre. Budite lijepe. Budite ono što jeste. Sretno u oblikovanju frizura.