VAŠ KOSO-SKOP: TRAVANJ 2017

Uspjeh, stil i nešto više? Budite ukorak s najnovijim trendovima po mjeri za vaš astrološki znak. Gdje? U travanjskom izdanju koso-skopa, naravno.

VAŠ KOSO-SKOP: TRAVANJ 2017

Ovan:
Slavljenici! Vrijeme je da krenete na putovanje svojeg života. „Crvi“ koji vas tjeraju da izađete iz svoje zone udobnosti stvarno je. Nemojte zanemariti taj poziv. Imate svijet nadohvat ruke. Iskoristite svoju moć, skupite kosu za elegantan jednostavan stil i na posao. Vrijeme je!       

Bik:
Iskoristite priliku, gospođice Bikice, i ne osvrćite se unazad. Vrijeme za odmor imat ćete u posljednjem tjednu travnja, ali dotad treba ići na sve ili ništa. Poslušajte vlastitu intuiciju. Usredotočite se na svoje ciljeve. Vaši vršnjaci ispitivat će vas za savjete o svemu: od mode do financija. Slušajte. Budite ljubazni. Izrazite se!

Blizanci:
Travanj je pogodno vrijeme za vas, blizanci. Vaše hrabre mjere donijet će konstruktivne rezultate. Smanjite troškove i budite kreativni načinu kako ćete potrošiti novac. Uštedite sada. Igrajte se kasnije. Oblikujte pametno, vaša božica kose kaže: „Volumen je najbolji!“ Ojačajte svoju igru uz ove savjete i pođite obojiti grad u crveno! 

Rak:
Rakovi, karijera će vam oduzeti mnogo vremena u ovogodišnjem travnju. Dobra je vijest da ćete moći kontaktirati s mnogo utjecajnih ljudi koji će pomoći poboljšati svijet oko vas. Loša je vijest da neće biti mnogo vremena za uređivanje vaše grive. Ali imamo rješenje  ̶  NJEGA! Ništa ne upija prekrasno (i istodobno brzo i jednostavno) bolje od mekane i glatke kose!

Lav:
Dragi slatki Lave  ̶  van sa starim, dobro došlo novo! To je ono što su zvijezde pripremile za vas. Hoćete li ošišati kosu, pustiti duži fru-fru ili se odlučiti za blistavu boju kose koja vam je odavno upala u oko  ̶  poduzmite nešto sad! Ne sumnjajte u svoj izbor. Odlučite se za mogućnost koja vam najbolje odgovara i samo to učinite! 

Djevica:
Merkur je retrogradan, draga moja djevice! Zainteresirani za stvaranje novih poslovnih prilika, ali mislite da nećete imati dovoljno vremena ili energije da im se posvetite? To je samo strah koji progovara iz vas jer sve zvijezde kazuju DA. Ali s time dolazi potreba da izgledate dobro i da se osjećate najbolje. Pogledajte naše inspiracije za stil najpoznatijih holivudskih zvijezda s najnovijim savjetima i trikovima koji će vam pomoći istaknuti vašu samosvjesnu stranu.

Vaga:
Vagama će ovaj mjesec vladati ljubav. Tome ćete posvetiti većinu svojeg vremena. Prestanite ograničavati sami sebe i neka ljubav bude vaš vodič. Dišite duboko, otvorite srce i osjetite snagu te nevjerojatne sile. Iskažite si ljubav koju zaslužujete i posjetom salonu Paul Mitchell u svojoj blizini. Odlučite se za tretman uživanja i bit ćete sretni što ste to učinili! Rezervirajte svoj termin sada!

Škorpion:
Škorpioni, svjesni smo da su promjene zastrašujuće, ali zvijezde vam govore da biste trebali biti spremni na njih. Počet će iznutra. Možda imate osjećaj da ste emocionalniji nego inače  ̶  to je normalno! Pokažite suosjećanje prema sebi, vraćajte u svoju zajednicu i odlučite se za šišanje koje nešto poručuje. Promjene su dobre! Prihvatite ih.

Strijelac:
Strijelci, osmoga je bila pomrčina Sunca. Za vas je to dobra vijest jer s njom dolazi prilika za ljubav i romantiku na potpuno drugoj razini nego što ste navikli. Prilično zanimljivo, zar ne?! Poruka zvijezda jasna je: pođite u frizerski salon. Vaš osvježen izgled pomoći će vam da se osjećate bolje i izgledate najbolje!

Jarac:
Netko iz vaše prošlosti mogao bi neočekivano ponovo ući u vaš svijet ovaj mjesec. To je vjerojatno dobro jer imate još nekoliko nedovršenih poslova koje morate riješiti. Ovaj mjesec postavite si ciljeve koje želite postići s novom godinom. Okružite se kreativnim naporima i oblikujte pametno  ̶  odlučite se za pletenice (s pletenicama nikad ne možete pogriješiti). Ovdje je nekoliko inspiracija!

Vodenjak:
Travanj je vrlo ispunjen za vas, vodenjaci. Povrh toga, zvijezde predlažu učenje novih vještina ili preuzimanje uloge mentora. Ovo je uzbudljivo doba godine za vas, imat ćete energije, izdržljivosti i pameti za održavanje ove faze i vidjeti uspješan rezultat. Tražite načine kako ćete vraćati zajednici? Razmišljajte zeleno. Posadite drvo.

Ribe:
Za vas se ovaj mjesec otvaraju nova vrata! Financijska sigurnost smirit će vašu nesigurnost i sreća će biti u zraku. Sada je vrijeme da pokušate nešto što ste uvijek željeli učiniti. Kad bi travanj imao boju, bila bi crvena. Bit ćete živahni, krepki i odvažni u svemu što ste si zadali učiniti. Ako ste razmišljali o promjeni boje, travanj je pravi mjesec za to! 

Nadamo se da će vam uvid u travanjske zvijezde donijeti obilje pozitivnih vibracija i energije u svibnju. Sretno oblikovanje!