Obilježavanje mjeseca Zemlje: rastimo zajedno

KADA SE RADI O ODRŽIVOSTI I POZITIVNOM UTJECAJU NA NAŠ PLANET, MOŽDA SE ČINI DA AKCIJE JEDNE OSOBE NEMAJU DOVOLJAN UTJECAJ DA POTICU ZNAČAJNA POBOLJŠANJA. SREĆOM, VI PRIPADATE VELIKOJ ZAJEDNICI LJUDI KOJI SE ZALAŽU ZA PROMJENE. ZAJEDNO MOŽEMO UDRUŽITI SNAGE I NAPRAVITI RAZLIKU.

Obilježavanje mjeseca Zemlje: rastimo zajedno

SPICE INICIJATIVA

Pridružili smo se inicijativi za održivu ambalažu za kozmetiku (SPICE), koja okuplja poduzetnike iz sličnih industrija kako bi pokrenuli budućnost održivog pakiranja. Smanjujemo uporabu čiste plastike prelaskom na postkonzumersku ambalažu (PCR), redizajniranjem čepova proizvoda i uklanjanjem plastičnih vrećica za maloprodaju i pakiranja za jednokratnu uporabu.

OBVEZE NEUTRALNOG UGLJIKA

Mjerimo, smanjujemo i kompenziramo naše emisije. Predani smo postizanju klimatske neutralnosti do 2050. godine. Iznimno smo ponosni na partnerstvo s TerraPass na smanjenju emisija uzrokovanih krčenjem šuma ili (REDD+.)

Što je kompenzacija ugljika? Kvalitetne kompenzacije ugljika, kao što su REDD+ projekti, smanjuju emisije smanjenjem, izbjegavanjem ili uklanjanjem ugljika iz atmosfere, dok istovremeno pružaju popratne koristi kao što su poboljšanje života, očuvanje bioraznolikosti i doprinos nizu ciljeva održivog razvoja. Dok su kompenzacije ugljika dobar korak u pravom smjeru, naša će dugoročna strategija biti dekarbonizacija našeg poslovanja gdje god je to moguće.

SADIMO JOŠ MILIJUN NOVIH STABALA

Uz vašu pomoć, želimo posaditi još milijun stabala zajedno s Reforest'Action - i udružujemo snage s organizacijom 1t.org, koja okuplja tvrtke i organizacije širom svijeta kako bismo zasadili trilijun stabala do 2030. godine.

Želite sudjelovati i besplatno posaditi vlastito drvo? Upotrijebite kod TEATREE2023 i posadite svoje drvo OVDJE.

REGENERATIVNI KORIJENI

Regenerativni korijeni novo je ime naše misije u razvoju, koja nastavlja kombinirati našu strast prema kosi s našim suosjećanjem prema ljudima i planetu. Naš cilj je poduzeti pozitivne i učinkovite radnje koje ostavljaju ekosustave i zajednice u kojima djelujemo u boljem stanju nego što su izvorno bili.