KLADITE SE NA CRVENU?!

Je li crvena vaša omiljena boja ili biste je možda samo nakratko isprobali? Paul Mitchell nudi vam nekoliko prijedloga profesionalnih boja za kosu koje će vam dočarati energično crvenu kosu!

KLADITE SE NA CRVENU?!

Crvena s bojama The Demi!
Naša nova demi-trajna boja za kosu iznimno je osvježenje – beživotnoj i dosadnoj kosi vraća živahnost i život! A najbolji dio? Svoju boju kose možete jednostavno promijeniti svaki put kad posjetite svojeg frizera: sada ste živahna crvena, a sljedeći put ljubičasta!

Paul Mitchell The demi


Odaberite crvenu s bojama POP XG™
Živahna polutrajna boja za kosu nudi spektar od 13 električnih nijanse, uključujući nijansu Red in Bordeaux! Živahne nijanse savršen su izbor za sve koji traže primjetnu, živahnu i ludu boju koja će trajati i nakon kraja ožujka.

Paul Mitchell POP XG

 

Crvena s bojama Paul Mitchell the color XG®
Zaljubit ćete se u nenadmašno djelovanje i briljantan rezultat te trajne boje za kosu. Možete birati između 79 briljantnih nijansi, uključujući živahno crvene! Blijeđenje nije vaš prijatelj, a s tim bojama zbog toga se uopće ne trebate brinuti.

Ne zaboravite njegovati svoju crvenu boju odgovarajućim proizvodim koji će pomoći održati boju blistavom i intenzivnom dulje vrijeme.