Uređivanje muškog izgleda - odgovaramo na najčešća pitanja

Što je pomada? Kako djeluje losion za bradu? Ako ste i vi jedan od onih koji sebi prečesto postavljaju takva pitanja i ne dobijete odgovor, niste jedini.

Uređivanje muškog izgleda - odgovaramo na najčešća pitanja

Zbog toga smo tu da vam pomognemo razumjeti kako pojedini proizvod djeluje i koji proizvod odabrati. Nova linija MVRCK uključuje proizvode namijenjene brijačima i svima onima koji žele koristiti kvalitetne proizvode za svakodnevnu njegu kose, brade i brkova.

ŠTO JE POMADA? KAKO JU PRAVILNO KORISTITI?

Duga, kratka ili kovrčava kosa. Pomade su namijenjene oblikovanju kratke kose. Izuzetno je svestran proizvod za oblikovanje kose i omogućuje vam stvaranje glatkih, unatrag počešljanih frizura ili razbarušenog izgleda. Original Pomade iz MVRCK linije odličan je izbor za nadopunu vašeg svakodnevnog rituala oblikovanja frizure.

Koliko pomade koristiti odjednom? Kod oblikovanja frizure važi pravilo manje je više. Započnite s malom količinom pomade jer kasnije možete dodati više i ravnomjerno je rasporedite po kosi. Oblikujte frizuru po želji. 

ZAŠTO KORISTITI LOSION NAKON BRIJANJA? KADA JE PRAVO VRIJEME ZA NANOŠENJE LOSIONA NAKON BRIJANJA?

Kad je u pitanju losion nakon brijanja, stvari izgledaju jednostavnije, ali ovdje ima i prilično nepoznanica. Pa kako djeluje losion nakon brijanja? Samo ime sugerira da je namijenjen nakon brijanja. Losion će očistiti vašu kožu i pomoći u zatvaranju pora, čime će spriječiti neugodan osjećaj pečenja na koži, jer ima i umirujući učinak na kožu. Na dlan nanesite malu količinu proizvoda i nježno ga gnječite. Nježno ga nanesite na lice i umasirajte prema dolje. Dobar losion poslije brijanja kao što je Cooling Aftershave umirit će i osvježiti kožu na licu te  vam pružiti osjećaj hidratacije. Losion također sadrži ekstrakt sjemena ječma, koji smanjuje stvaranje manjih rana.

KAKO DJELUJE ULJE ZA NJEGU BRADE? KADA GA KORISTIM?

Osjećaj suhe kože nikad nije ugodan. Koža ispod brade može brzo postati suha i zanemarena. Hranjivi i hidratantni losion kao što je Skin + Beard Lotion, vašoj će koži pružiti adekvatnu hidrataciju, kao i odličan osjećaj na licu. Izvrsno je i za njegovanje krhkih dlaka brade.

Beard Oil omekšava krhku dlaku ekstraktom shea maslaca, uljem suncokretovih sjemenki i ostalim hidratantnim sastojcima. Posebno je pogodan za suhe i grube brade. Formulacija može ukrotiti i duge i vrlo kratke brade. Čini bradu mekom, sjajnom i zdravog izgleda i osvježava sva osjetila osnažujućim mirisom agave i citrusa. Korištenje ulja za bradu, Beard Oil, može biti bolji izbor ako imate tanje, vrlo suhe dlake, jer je ulje sjajno za hidrataciju i brade i kože.

KADA MORAM KORISTITI SUHU PASTU ZA OBLIKOVANJE, DRY PASTE?

Dry Paste namijenjena je oblikovanju lagane teksture bez ostavljanja tragova. Izvrsna je za stvaranje modernog, razbarušenog i ležernog izgleda. Suha pasta za oblikovanje daje mat završni izgled i vrlo je pogodna za ljetne mjesece kada je koža sklonija znojenju, a kosa ne treba dodatni sjaj. Ipak, to je definitivno proizvod koji možete koristiti tijekom cijele godine.

NAMJERAVAM PUSTITI BRADU. KAKVA FRIZURA NAJBOLJE ODGOVARA S BRADOM?

Čestitamo vam na novoj avanturi. Vaš idealan oblik brade i frizure ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući tip kose i oblik lica. Ali ne brinite, MVRCK Barber Team na jednom je mjestu okupio svježe i moderne izglede, kombinacije frizura i brade. Kao opće pravilo, međutim, duljina kose i brade trebala bi biti drugačija.

Imate li još kakva pitanja? Za više savjeta slijedite @MVRCKBarbering, gdje vas očekuju svakodnevne edukacije i nove inspiracije.