Zaštite vašu kosu

Jeste li i vi jedna od onih koje ne mogu zamisliti život bez pomagala za oblikovanje kose?

Zaštite vašu kosu

Ravna, glatka i ležerna kosa definitivno je želja većine žena, vjerojatno i muškaraca. Jutarnji razbarušeni ali prilično neuredan izgled vrlo brzo postaje simpatičan i uredan uz pomoć raznih toplinskih uređaja. Međutim, to može biti prilično stresno i naporno za kosu.

Toplina i toplinski uređaji oštećuju kosu jer utječu na epidermu kose koja se počinje lomiti i uzrokovati bezivornu, suhu i nekontroliranu kosu i oštećene vrhove. Stoga je izuzetno važno razmotriti i koristiti kvalitetne proizvode koji stvaraju zaštitni film na kosi i tako ju štite od oštećenja, kad god je to potrebno.

Linija Neuro Liquid posebno je dizajnirana za sve koji žele lijepu i zdravu kosu i uredne frizure, a da se ne odriču upotrebe toplinskih uređaja. Liniju odlikuje posebna HeatCTRL tehnologija, koja je znanstveno dokazana mješavina sastojaka. Aktivira se toplinom i na taj način štiti kosu od oštećenja koja mogu nastati svakodnevnim oblikovanjem kose sušilom, peglom za ravnanje kose ili figarom za kovrčanje.

Raznolika linija sastoji se od proizvoda za njegu i oblikovanje kose, koji istodobno pružaju pouzdanu zaštitu kose od oštećenja toplinskim uređajima;

- Neuro Care šampon i regenerator za toplinsku zaštitu kose,

- Neuro Care Reapir, maska ​​za obnovu kose i toplinsku zaštitu,

- Neuro Style Primer ili podloga za oblikovanje kose,

- Neuro Style Volume Foam, pjena za volumen,

- Neuro Style Iron Hairspray, sprej za toplinsku zaštitu kose,

- Finish Style Spray, lak za trajnost,

Postojećim proizvodima pridružili su se ovog proljeća dva nova proizvoda:

 

Korištenjem proizvoda iz Neuro Liquid kolekcije zaštitit ćete vašu kosu i produljiti trajnost vašoj frizuri. Proizvodi se međusobno nadopunjuju i pružaju vam zdraviju kosu. Želite znati više? Sretni smo što smo vam na raspolaganju.