Što je Clean Beauty?

Za nas je nova linija Clean Beauty korak prema ekološki prihvatljivijem radu. Čisti proizvodi koji su promišljeno napravljeni od čistih sastojaka. Još jedan korak više prema održivom radu i budućnosti. Ovdje je Paul Mitchell® Clean Beauty.

Što je Clean Beauty?

SVE POČINJE S ČISTIM SASTOJCIMA

Sve su formulacije sastavljene od prirodnih sastojaka najviših proizvodnih standarda, uključujući organske biljne sastojke uzgojene na biodinamičkoj farmi.

ŠTO ZNAČI »ORGANSKO«?

Za svaki sastojak pojedinog proizvoda Clean Beauty precizno mjere i određuju sadržaj prirodnih materijala koje ovaj sastojak sadrži. Za svaki sastojak pojedinog proizvoda Clean Beauty precizno mjere i određuju sadržaj prirodnih materijala koje ovaj sastojak sadrži.

 

Ako je sadržaj prirodnog ugljika više od 50% prirodnog podrijetla.

ŠTO SADRŽI?

Ne sadrži parabene, sulfate, ftalate, mineralna ulja, DEA, suhe alkohole i gluten, nema okrutnosti prema životinjama, veganske formule koje sadrže sve što želite za kosu i ništa što ne želite.

I TO NIJE SVE...

Svaka boca Clean Beauty izrađena je od 90% plastike na biološkoj osnovi, što smanjuje uporabu fosilnih goriva, ima niži otisak ugljika i brže se razgrađuje u usporedbi s običnom plastikom, koja se može razgrađivati i do 500 godina. Paul Mitchell Clean Beauty može se 100% razgraditi. Recikliranjem samo 10 plastičnih boca možemo uštedjeti dovoljno energije za punjenje prijenosnog računala duže od 25 sati.

TO JE IZBOR

Ono što stavljamo na tijelo jednako je važno kao i ono što stavljamo u tijelo. Odabirom proizvoda Clean Beauty odabirete ne samo proizvode koji su dobri za vas i koji sadrže organske sastojke, već i proizvode koji su dobri za planet.

Izaberite svoj Clean Beauty proizvod.