Uživajte u ljetu

Linija proizvoda posebno namijenjena za zaštitu i očuvanje ljepote kose izložene suncu, vjetru, soli i kloru.

 

Uživajte u ljetu

Ljeto je ovdje i s njim topli dani, jake sunčeve zrake i naravno kupanje.

Kao i koža, sunčeve zrake i voda mogu oštetiti i isušiti kosu, čineći je beživotnom i krhkom. U skladu s tim, preporučljivo je zaštititi ih odgovarajućim i kvalitetnim proizvodima

Proizvodi za zaštitu kose od oštećenja koja mogu nastati zbog ljetnih radosti moraju prije svega sadržavati kvalitetne UVA i UVB filtere. Takvi filteri mogu zaštititi kosu od štetnog djelovanja sunčevih zraka i održati je zdravom i sjajnom, a istovremeno štititi i boju kose.

Nova Paul Mitchell linija proizvoda sadrži Uvinul® Easy filter koji sastoji se od uravnotežene i široko-spektralne mješavine UVA i UVB filtera, koji pružaju učinkovitu zaštitu i sprječavaju dugotrajno oštećenje kose zbog štetnog djelovanja sunčevih zraka.

PRANJE
SUN REVITALIZING SHAMPOO
Oživljava & Hidratizira

HIDRATACIJA
AFTER SUN NOURISHING MASQUE
Njega & Hidratacija

 

ZAŠTITA
ZAŠTITNO SUHO ULJE
Štiti & Njeguje

SASTOJCI:
KERAVIS

(Hidrolizirani biljni protein PG-propil silanetriol) dokazano je izuzetno moćan kompleks za jačanje kose. Ima dvostruko djelovanje, prodire u unutrašnjost vlasi i povećava vlažnost i plastičnost kose. Na vlasi stvara sloj koji kosi pruža sjaj i čvrstoću.

JOJOBA (Simmondsia Chinensis)
Sastojak je s umirujućim učinkom, koji se dobiva iz pustinjskog grmlja jojobe. Omekšava, zaglađuje i hrani kosu.

PANTENOL
Osigurava dugotrajnu hidrataciju, smanjuje cvjetanje vrhova, čini kosu gustom, daje joj sjaj i pomaže obnoviti oštećenu epidermu.

KOKOSOVO ULJE
(Cocos Nucifera) sadrži umirujuće sastojke i daje kosi sjaj.

EKSTRAKTI SUNCOKRETA
(Helianthus Annuus) Suncokreti su više izloženi UV zracima nego sve ostale biljke te vrste. Ipak, zadržavaju lijepu i nepromijenjenu boju. Ekstrakti suncokreta imaju snažan prirodni sustav zaštite koji također osigurava da naši proizvodi održavaju živahne i dugotrajne boje kose.

NJEGUJUĆI SASTOJCI DOBIVENI IZ PŠENICE
Pomažu vratiti elastičnost kose i ojačati ju. Osiguravaju glatko češljanje suhe i mokre kose i daju mekan, svilenkast osjećaj.

VITAMIN E
Antioksidant je i štiti stanice od slobodnih radikala, hidratizira ih i poboljšava elastičnost.

Uživajte u ljetu. I neka vaša kosa uživa s vama.