Želite li plavu kosu?

Vjerojatno vam se već dogodilo da niste znali objasniti frizeru koju plavu boju kose želite. Niste jedini. S tim se problemom obično susreću mnogi ljudi.

Želite li plavu kosu?

Stoga smo se za pomoć obratili našem stručnjaku za boje, umjetničkom direktoru za boje tvrtke Paul Mitchell Systems, Colinu Carusu. U nastavku vam objašnjava kako frizeri gledaju na bojanje u plavo i kako najbolje prilagoditi uslugu bojanja i ostvariti svoje želje.

Pokažite sliku frizeru
“Mnogo pojmova koji opisuju plavu boju različiti ljudi mogu različito razumjeti. Stoga je vrlo važno da frizeru pokažete sliku, jer će ona najbolje objasniti što ste točno imali na umu. Pokažite frizeru što volite, a što ne, na slici. Imajte na umu da slika govori više od 1000 riječi. "

Upoznajte najnovije trendove
“Nove nijanse The Demi Bombshell Beiges mekane su i neutralne. Izvrsne su za klijente koji ne žele pretjerano hladne ili tople nijanse. Hladne nijanse i dalje su vrlo popularne, ali sve više klijenata traži boje koje omogućuju kontrolu nad toplim refleksima. Nove nijanse The Demi nude prekrasne reflekse, a istovremeno neutraliziraju reflekse boje meda. "

Održavajte plavu boju
“Plava kosa je lijepa, a zdrava plava kosa je prekrasna. Svako posvjetljivanje kose može malo oslabiti strukturu kose, pa je za učinkovitu njegu plave kose potrebno koristiti kvalitetne proizvode koji kosi mogu vratiti sve ono što im je oduzeto tijekom postupka posvjetljivanja. Proizvodi Forever Blonde® učinkovito održavaju boju kose svježom i lijepom do sljedećeg posjeta salonu. "

Pronađite svoj najbliži Paul Mitchell® salon ovdje.