COLIN CARUSO I RAZGOVOR O BOJAMA

DVA NAČINA PROMICANJA USLUGA BOJANJA U SALONU

Ako se pitate kako promovirati usluge bojanja u svom salonu, imate sreće: Colin Caruso daje vam nekoliko savjeta kako stvoriti modne frizure s neizostavnim plavim nijansama.

COLIN CARUSO I RAZGOVOR O BOJAMA

Posvijetlite i tonirajte

SynchroLift je ekskluzivni izbjeljivač dizajniran uz pomoć jedinstvene tehnologije. Dizajniran je za brzo i nježno posvjetljivanje do 7 tonova i daje prekrasne rezultate posvjetljivanja i njege. Izbjeljivač Synchrolift stvara izvrsnu osnovu za nanošenje demi-permanentne boje Crema XG ™. Sve nijanse linije Crema XG mogu se međusobno miješati ili koristiti samostalno. Izbor je prepušten frizeru i njegovim željama. Crema XG ™ daje kosi prekrasan sjaj i lijepo hidratizira prethodno izbijeljenu kosu.

10PA (10/81) daje plavoj kosi hladan, leden izgled i izvrsna je za neutraliziranje neželjenih žutih tonova koji se mogu pojaviti pri stvaranju platinasto plave boje.
8V (8/6) je blago ljubičasta nijansa koja se dobro slaže s nešto tamnijom plavom kosom.

Rješenja koja će vam uštedjeti vrijeme

Saloni su u posljednjih godinu dana zbog epidemije stavljeni u poseban položaj. Kako nastaviti? Colin savjetuje:
“Bila je to prilično teška godina za frizere. Po prvi puta u povijesti frizeri su morali zatvoriti salone. Frizerski zanat uvijek je bio vrlo fleksibilna profesija. Danas smo prisiljeni drugačije zakazivati termine, nemamo toliko klijenata dnevno koliko smo bili navikli, pa je stoga potrebno uštedjeti vrijeme i raditi na tome da budemo učinkovitiji. "

The Demi Flash Toners imaju vrijeme djelovanja 2-10 minuta. Izvrstan je proizvod za osvježavanje plave boje kose. Dostupni su u tri nijanse koje neutraliziraju mjedene reflekse na prethodno izbijeljenoj kosi, daju sjaj i hidratiziraju kosu. The Demi Flash Toners ne sadrže amonijak, tako da nećete morati brinuti da li će pri toniranju posvijetljene kose utjecati na osnovnu visinu tona.

Crema XG ™ je demi-permanentna boja za kosu. Ne sadrži amonijak i savršeno hidratizira kosu. Kratkim vremenom djelovanja (samo 20 minuta) skraćuje uslugu bojanja kako klijentu tako i frizeru. Crema XG ™ je svestrana boja za sve vrste usluga bojanja. Može se koristiti za posvjetljivanje, bojanje, toniranje i osvježavanje, korekciju boja te svaki put daje pouzdane i lijepe krajnje rezultate.

Tehnika bojanja
Vrlo je važno znati gdje nanijeti boju. Prepoznajte mjesta na kojima će nova boja najbolje doći do izražaja i gdje će naglasiti frizuru vašeg klijenta. Posvjetljivanje, oblikovanje pramenova za stvaranje okvira oko lica i toniranje za više dimenzija.