KORISTITE PJENU ZA KOSU?

Je li oblikovanje frizure dio vaše svakodnevne rutine ljepote?

KORISTITE PJENU ZA KOSU?

Ako pri tom ne upotrebljavate pjenu ili je se samo nakratko sjetite, možda je sada pravo vrijeme da ponovo razmislite o njenoj uporabi. Na tržištu postoji širok izbor pjena i njihov učinak ima vrlo širok raspon, jer osim što jačaju frizuru, oni također daju kosi bolju definiciju, više volumena, štite kosu od štetnih toplinskih utjecaja ili oblikuju kovrče.

Zanima vas više? Pogledajmo koje vrste pjena svojim klijentima nudi marka John Paul Mitchell Systems.

INVISIBLEWEAR VOLUME WHIP
Pjena za oblikovanje kose s prirodnom čvrstoćom. Pogodna za sve koji vole prirodne, razbarušene, ali još uvijek uredne frizure. Daje kosi sjaj i malo je zaglađuje.

EXTRA-BODY SCULPTING FOAM
Pjena za oblikovanje za punoću i volumen. Prikladna za tanju kosu, bez volumena. Sa svojim sastojcima vraća vlagu kosi, daje joj sjaj i veći volumen.

SCULPTING FOAM™
Hranjiva pjena za oblikovanje koja naglašava teksturu kose. Dugotrajna je, kontrolira beživotni izgled kose, zaglađuje ju i dodaje sjaj i pravu količinu vlage.

 

LAVENDER MINT CURL REFRESH FOAM
Ojačava i naglašava teksturu i produljuje frizuru. Pjena za oblikovanje posebno namijenjena kovrčavoj kosi, oživljava kovrče i prirodne valove.

SCALP CARE ANTI-THINNING ROOT LIFT FOAM
Izvrsna za dodavanje volumena i teksture. Sadrži posebne sastojke koji ispunjavaju kosu i čine je gustom. Posebno je pogodna za tanku i rijetku kosu, bez volumena.

NEURO LIFT / HEATCTRL® VOLUME FOAM
Pjena za volumen i toplinsku zaštitu kose. Kosi daje nevjerojatan volumen, njeguje ju i daje joj srednju izdržljivost koja dugo traje. Pjena za volumen također štiti kosu od toplinske obrade, definira kovrče i valove te je izvrstan proizvod za začinjavanje normalnog oblikovanja kose.

KAKO KORISTITI PJENU ZA KOSU? 
Pjenu za kosu nanosite na svježe opranu i ručnikom prosušenu kosu.
Količina proizvoda ne smije biti pretjerana, te i ovdje vrijedi pravilo manje je više.
Dovoljna je količina pjene veličine jaja. Nanesite proizvod na korijen kose i ravnomjerno ga rasporedite.
Kosu zatim osušite sušilom za kosu i četkom. Ako želite više volumena kosu tijekom sušenja počešljajte prema gore, za glatkiji izgled koristite mlaznicu, ali ako imate kovrče i želite ih naglasiti, za sušenje koristite difuzor.


KOJA PJENA NAJBOLJE ODGOVARA VAŠEM TIPU KOSE?
Tipovi kose se razlikuju i svaka pjena za kosu nije prikladna za svaki tip kose.


IDEJA ZA FRIZURU?
Pogledajte i pročitajte savjete frizerskih majstora John Paul Mitchell Systems, u našem odjelu virtualnog stiliste: Kako stvoriti prirodan izgled.