Čudesne kovrče zahtjevaju pravi alat.

Izaberite najbolji figaro i osigurajte si kovrče iz snova.

Čudesne kovrče zahtjevaju pravi alat.

OD ALUMINIJA ILI TITANA?

Ne radi se samo o davanju prioriteta jednom ili drugom materijalu. Odaberite onaj koji će vam najbolje služiti.

  • Aluminijske cijevi dostupne na Paul Mitchell® Pro Tools ™ uređajima osiguravaju ravnomjernu raspodjelu topline i oblikovanje čvrstih i dugotrajnih kovrča.
  • Cijevi za kovrčanje od izotermnog titana koje odlikuju figara iz Neuro linije te osiguravaju oblikovanje kose pri višim temperaturama, zagrijavaju se brže i ravnomjernije od aluminijskih cijevi.

VELIČINA JE STVARNO VAŽNA?

Kako izabrati pravilnu veličinu cijevi za vaše kovrče iz snova?

1.75”

Takva velika cijev za kovrčanje podsjeća na promjer četke za sušenje sušilom. Izvrsna je za oblikovanje velikih kovrča punih volumena.

1.5”

Takva cijev za kovrčanje prikladna je za srednju do dugu kosu. Izvrsna je za oblikovanje laganih valova i dodavanje volumena pri korijenu kose.

1.25”

Ni prevelika, ni premala. Cijev za kovrčanje ove veličine je upravo za hollywoodske kovrče i druge glamurozne frizure.

1”

Najsvestranije upotrebljiva cijev za kovrčanje. Pogodna za sve duljine kose i može oblikovati sve vrste frizura, od glatkih do klasičnih kovrča i valova, sve ovisno o tome kako se kosa ovija oko nje.

0.75”

Tanka cijev za kovrčanje oblikuje definirane kovrče. Idealna je za kratku do srednje dugu kosu i za oblikovanje vitica kod romantičnih frizura.

3/8”

Izuzetno uska cijev za kovrčanje koja oblikuje uske kovrče. Izvrsna za sve s izrazito kovrčavom kosom, jer s takvim figarom mogu ispraviti prirodne uvojke.

3 u 1

Figaro s tri izmjenjive cijevi za kovrčanje pruža beskonačne mogućnosti oblikovanja frizure. Samo s jednim aparatom možete oblikovati opuštene valove, prirodne kovrče ili uvojke.

SA ŠTIPALJKOM ILI BEZ NJE?

Bez obzira odaberete li figaro sa štipaljkom ili bez nje, postići ćete lijepe kovrče s obje. Izbor je u potpunosti vaš.

  • Tradicionalna figara obično imaju štipaljku koja olakšava držanje pramena oko cijevi. Međutim, u slučaju nepravilne uporabe, može ostaviti trag na kosi.
  • Figara bez štipaljke zahtijevaju više vještine kod uvijanja uvojka oko cijevi za kovrčanje.

KAKO SE USPJEŠNO DOGOVORITI S TOPLINOM