OBLIKUJTE KOSU PAMETNIJE

Svakodnevni rituali oblikovanja frizura ponekad su prilično stresni. 

protools

U jutarnjem naletu, kada svi lovimo posljednje minute da dovršimo uređivanje svog izgleda, pouzdan, brz i kvalitetan uređaj u ladici zlata vrijedi. I cijeli jutarnji ritual u kupaonici postaje zabavan.

Paul Mitchell Protools nudi i frizerima i klijentima širok izbor uređaja za oblikovanje kose koji svojom kvalitetom i promišljenim dizajnom ubrzavaju oblikovanje frizura i stvaraju prekrasne frizure, ostavljajući kosu zdravom i lijepom.

Figara Protools

Pegle Protools

Liniju toplinskih uređaja za oblikovanje odlikuje Express Ion kompleks. Trenutno je najnaprednija tehnologija, koja se sastoji od mješavine minerala koji hidratiziraju kosu i štite ju od oštećenja uzrokovanih toplinom. Oblikuje kosu iznutra, daje joj sjaj i hidratizira ju.

Kvalitetan uređaj za oblikovanje kose omogućit će vam da jednostavno i brzo oblikujete svoju frizuru. Kosa će duže održavati zdrav izgled. Korištenjem proizvoda za zaštitu kose dodatno ćete zaštititi kosu od oštećenja uzrokovanih toplinom.

Ovog puta predstavljamo Hot Off The Press. Originalni i već legendarni sprej za toplinsku zaštitu lomljive kose. Izuzetno je učinkovit i sprječava lomljenje kose i čini ju lijepom i zdravom.

Oblikujte kosu pametnije. S ProTools uređajima i Hot Off The Press zaštitnim sprejem moći ćete se diviti vašoj kosi iz dana u dan.