Proslavimo mjesec posvećen Zemlji ekološkim proizvodima za njegu kose

Naša Tea Tree linija dokazuje da kozmetička marka može biti ekološki prihvatljiva i učinkovita, te da svaki mjesec lako može biti posvećen Zemlji.

Proslavimo mjesec posvećen Zemlji ekološkim proizvodima za njegu kose

S nekim omiljenim proizvodima za ljepotu poput Tea Tree Special Shampoo, koji osvježavajućom raznolikošću obogaćuje vrijeme tuširanja svojim biljnim sastojcima i aromatičnim terapeutskim mirisima, pogodnim za sve tipove kose. Ambalaža i papir izrađeni su od recikliranog materijala i obnovljivog bambusa. Već nekoliko godina surađujemo s organizacijom Reforest'Action, ekološkom organizacijom sa sjedištem u Parizu, koja omogućuje ljudima da posade stablo putem web platforme, čime se spriječava krčenje šuma. Konačno, članovi John Paul Mitchell Systems® i organizacije Reforest'Action, nakon požara su posadili 150 mladih borova u National Angeles Forest i okolici.

Glavni izvršni direktor John Paul DeJoria već dugo je vrlo cijenjena osoba zbog ekološki prihvatljivog djelovanja i poslovanja te je proglašen inovatorom godine na dodjeli nagrada »Environmental Media Awards’« za zaštitu okoliša.

Otkrijte koliko je važan utjecaj Tea Tree i Reforest'Action* na svijet:

*Izvor: reforestaction.com

Otkrijte kako možete pomoći Tea Tree i Reforest’Action i stvoriti razliku u područjima u kojima je to najpotrebnije. Upišite TEATREE19 kod i besplatno posadite svoje stablo još danas. Podijelite s nama kako slavite mjesec ili dan posvećen Zemlji, koristite #RootedInGreen i pratite nas na Instagramu.

Isključivo solarna energija 

Držimo se svojih načela. Godine 1983. Paul Mitchell i John Paul DeJoria postavili su izvanredno imanje Awapuhi Farm na Havajima, trajno usmjereno i isključivo na sunčanu energiju. Trajno djelovanje i dalje je naša glavna misija.

Upotreba reciklirane ambalaže

Tijekom blagdana i darivanja, te pakiranja Tea Tree proizvoda u zabavna, praznična i brojčano ograničena pakiranja, naš je glavni cilj promicanje održivog rada i orijentacije. Volimo ponovno koristiti pakete i ekološki orijentiranu ambalažu kao što su poklon kutije od 100% recikliranog papira iz prethodne godine.

Proslavite mjesec Zemlje Tea Tree proizvodima.