TRAŽIMO ZELENU ZEMLJU

Travanj je mjesec Zemlje. Posvetimo ovo vrijeme sebi, razmišljanju o budućnosti i o tome kako se pobrinuti za naš planet. Svaki pojedinac može stvoriti razliku, zajedno možemo pobijediti.

TRAŽIMO ZELENU ZEMLJU

Briga za prirodu nije samo dobra za okoliš, nego i za uspješno poslovanje. Svaki salon svakodnevno proizvodi zastrašujuće količine otpada. Međutim, sa samo nekoliko promišljenih odluka, mjera i malih promjena, možete smanjiti količinu vode, struje i kemijskog otpada koji se koriste u salonima, a time i pomoći u očuvanju okoliša. Osim toga, dajete odličan primjer Vašim klijentima.

PONOVNA UPORABA

  •  Otpadu pokušajte naći novu svrhu, te ga ponovno upotrijebite.
  • Sačuvajte kvačice za kosu jer pomažu u čišćenju mrlja od ulja
  • Reciklirajte foliju u novu energiju i novi materijal
  •  Neutralizirajte ostatke boje slanom vodom, a čvrsti otpad odlažite u opasni otpad

UŠTEDA ENERGIJE I VODE

 

  • Instalirajte sustave za uštedu energije i vode kako biste uštedjeli energiju i novac

Osvježite svoju kosu s  Tea Tree Lavender Mint Conditioning Leave-In Spray i Tea Tree Lavender Mint Deep Conditioning Mineral Hair Mask i pomažite u očuvanju okoliša. Posadite stablo i novu šumu zajedno s proizvodima Tea Tree. Paul Mitchell ponosno podržava Reforest'Action, organizaciju za zaštitu okoliša koja pomaže da se zasade nove stabla diljem svijeta, na područjima gdje je to najpotrebnije. Podijelite s nama na Facebooku i Instagramu hashtag #RootedInGreen.Pogledajte više o projektu Reforest’Action I POSADITE SVOJE STABLO ILI GA POSVETITE NEKOME. JEDNO STABLO LAKO ZASADITE S BESPLATNIM KODOM TEATREE18 ovdje.