Paul Mitchell Hair Camp 2016

Live Beautifully. Feel Beautiful. 16. i 17. travnja u zagrljaju briških brda i najljepšoj renesansnoj vili u Sloveniji u mjestu Vipolžeu u Goričkim brdima održao se događaj Paul Mitchell Hair Camp 2016. Ovogodišnji dvodnevni događaj „Paul Mitchell“ imao je međunarodni karakter. 

Svoje znanje, energiju i iskustva s nama su podijelili ANJA SCHREWE, direktorica za poslovni razvoj za Europu u tvrtki John Paul Mitchell Systems i PETER HARTMANN, vrhunski frizer, edukator „Paul Mitchell“ iz Njemačke, vlasnik salona i član obitelji „Paul Mitchell“ već više od dvadeset godina. Sudionici ovogodišnjeg događaja Paul Mitchell Hair Camp bili su iz Slovenije, Srbije i Hrvatske. S novom proljetnom kolekcijom „Paul Mitchell“ For Art's Sake i raskošnom njegom MARULAOIL upoznala ih je, uz goste iz inozemstva, i vrhunska ekipa frizera iz Mič Styling Art Teama, koji su aktivni europski edukatori „Paul Mitchell“. Na pozornici naravno nije izostao ni edukator „Paul Mitchell“ Klemen Rink iz Frizerskog salona Rink, a novi proizvod u liniji Mitch – MITCH MATTERIAL – izvrsno nam je predstavio gost Ivan Duda iz Mič Stylinga Split, Hrvatska. Vrhunski frizerski majstor Tomaž Turk još se jednom pokazao izvrsnim umjetničkim voditeljem i pobrinuo se za skladan dvodnevni tijek programa.

Nekoliko izdvojenih trenutaka možete pogledati ovdje. Kao organizatori događaja, ekipa tvrtke Pronega d.o.o. i Paul Mitchell Slovenija još jednom želimo lijepo zahvaliti svim sudionicima događaja na ukazanom povjerenju i naravno svim izvođačima, edukatorima „Paul Mitchell“, frizerima, asistentima, tehničarima, stilistima, vizažistima, fotografu i svima koji su nam pomogli u organizaciji ovogodišnjeg događaja Paul Mitchell Hair Camp 2016. HVALA SVIMA!