Uvjeti korištenja

UPOZORENJE: Korištenjem web stranice, korisnik se slaže da će poštivati sve odredbe Općih uvjeta korištenja sadržaja web stranica www.paulmitchell.hr.

Posjetom web stranice ili pretplatom na novosti  korisnik pristaje na opće uvjete korištenja. Ako se ne slažete s Općim uvjetima korištenja, koristite web stranicu. Prijavljivanjem na e- novosti i ispunjavanje obrazaca na stranici nije moguće.

Opće odredbe

Opći uvjeti korištenja (u daljnjem tekstu: Uvjeti korištenja) web stranice www.paulmitchell.hr (u daljnjem tekstu: Web stranice) odnose se na uvjete korištenja sadržaja na web stranicama. Oni čine pravno obvezujući ugovor između tvrtke Artboje, Labinska 8, 10000 ZAGREB ("Dobavljač") i svake osobe koja posjeti Web stranicu i / ili na bilo koji način koristi web mjesto (u daljnjem tekstu: Korisnik).

Davatelj zadržava pravo izmjene i / ili brisanja bilo kojeg dijela web stranice bez prethodne najave. Kako bi korisniku pružio najbolje moguće iskustvo, davatelj osigurava da se web stranica stalno ažurira. Korisnik je svjestan i suglasan je da će se oblik i priroda web stranice povremeno mijenjati bez prethodne obavijesti korisnika.

Pristupačnost web mjesta

Web stranice su uglavnom dostupne 24 sata dnevno. Pružatelj zadržava pravo na kratak prekid pristupa web mjestu iz tehničkih razloga. Pružatelj također zadržava pravo obustaviti pristup web mjestu na duže razdoblje u slučajevima koji se odnose na održavanje i / ili zamjenu opreme. Davatelj ne jamči pristup web mjestu u slučaju kvara u mrežama davatelja internetskih usluga ili bilo kakvog kvara, pogreške i / ili drugih tehničkih poremećaja ili prekida koji su posljedica neuspjeha trećih strana (prekid internetske veze, prekid napajanja, ...) i u slučaju više sile.

Ograničenja pristupa web mjestu

Davatelj zadržava pravo ograničiti ili obustaviti pristup sadržajima web stranica za pojedinačnu IP adresu korisnika u slučaju sumnje u zlouporabu navedenu u točki 7. ovih Uvjeta korištenja.

Dobna ograničenja i odgovornost

Ne postoje dobna ograničenja za upotrebu web stranica. Upotreba web stranica je za vlastitu upotrebu korisnika. Registracija drugih osoba ili popunjavanje obrazaca za druge osobe nisu dopušteni, za što korisnik jamči potpunu odgovornost za štetu i preuzima pasivni legitimitet u slučaju spora.

Zaštita osobnih podataka i kolačića

Sastavni dio ovih Općih uvjeta su pravila o privatnosti i pravila o kolačićima na mreži. Dokumenti su dostupni na sljedećim vezama:

Pravila o privatnosti

Pravila o web kolačićima

Odricanje

Korisnik je svjestan da: 

Web tehnologije za preuzimanje i pristup sadržaju na web stranicama nisu 100% pouzdane. U slučaju kvara sustava trećih strana potrebnih za pristup web stranicama (davatelji internetskih usluga, dobavljači električne energije, ...), pružatelj ne preuzima nikakvu odgovornost.

Davatelj nije odgovoran za neispravnost usluga uslijed nepravilnog korištenja ili neznanja korisnika prilikom korištenja usluga.

Za korištenje usluga korisniku je potreban odgovarajući softver i hardver (računalo, web preglednik, pristup internetu).

Davatelj ne može tehnički jamčiti funkcioniranje usluga u slučaju kvara mreže ugovornog partnera, nestanka struje ili drugih tehničkih poremećaja koji bi privremeno ometali rad usluga.

Sve informacije, materijali i drugi sadržaji na web mjestu su samo u informativne svrhe. Davatelj će se maksimalno potruditi kako bi osigurao najbolju moguću prezentaciju i rad web stranice i ažurnost, cjelovitost i ispravnost podataka predstavljenih na web mjestu. Ipak, ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu ispravnost, pravovremenost i potpunost.

Bez prethodnog odobrenja davatelja usluge, on neće: kopirati, ispisati ili pohranjivati objavljene slike na web stranicama. Također je izričito zabranjena upotreba grafičkih elemenata i zaštitnih znakova bez prethodnog odobrenja pružatelja usluga.

Korisnik se obvezuje:

Sadržaj objavljen na web stranicama neće koristiti u komercijalne, nezakonite ili druge svrhe, osim onih navedenih u ovim uvjetima korištenja.

Da ne distribuira sadržaj zaštićen autorskim pravima ili sadržaj sadržan na web stranicama.

Da se ne pokušavaju prikupljati i / ili pohranjivati osobni podaci drugih korisnika web stranice.

Ona ni na koji način neće kopirati, pohranjivati ili prenositi cijeli ili dio sadržaja web stranice.

Da biste izbjegli upotrebu računalnih kodova, zlonamjernog softvera ili bilo čega što može poremetiti, onemogućiti ili naštetiti web-mjestu i / ili davatelju i njegovom softveru i hardveru.

Reklamacije

U slučaju problema ili pitanja možete poslati poruku na paulmitchell@artboje.hr.

Kršenje uvjeta korištenja

Davatelj zadržava pravo uskratiti pristup web mjestu korisnicima koji krše Uvjete korištenja ili Opće uvjete i odredbe. Ako korisnik prouzroči bilo kakvu štetu davatelju usluga svojim postupcima, snosi u potpunosti moralnu, materijalnu i krivičnu odgovornost. Bilo kakva kršenja Uvjeta pružanja usluge i / ili Općih uvjeta od strane drugih korisnika mogu se prijaviti na paulmitchell@artboje.hr .

Izmjene i dopune općih uvjeta upotrebe

U slučaju izmjena propisa koji uređuju rad web stranice, zaštite podataka i drugih područja koja se odnose na rad web stranica davatelja, pružatelj može izmijeniti i / ili dopuniti ove uvjete korištenja u slučaju promjena u vlastitoj poslovnoj politici, o čemu će svaki put obavijestiti  korisnika na odgovarajući način, što je posebno slučaj za komunikaciju na web mjestu www.paulmitchell.hr ili putem e-maila, posebno ako se promjene odnose na promjenu pravila o privatnosti. Sve izmjene i / ili dopune Uvjeta korištenja stupaju na snagu i primjenjuju se po isteku osmog dana nakon objave izmjena i / ili dopuna. Ako su izmjene i / ili izmjene Općih uvjeta potrebne kako bi se uskladile s propisima, iznimke i / ili izmjene mogu iznimno stupiti na snagu i primijeniti se u kraćem vremenu.

Korisnik koji ne pristaje na izmjene i / ili dopune ovih Uvjeta korištenja mora, u roku od osam dana od objave obavijesti o izmjeni i / ili izmjeni uvjeta korištenja, otkazati registraciju ili prestati koristiti usluge, sadržaj i bilo što drugo s internetske stranice, u protivnom nakon isteka ovog vremenskog ograničenja, brojanje i protuzahtjev nije dopušteno da korisnik prihvaća promjene i / ili dopune uvjeta korištenja. Otkazivanje registracije vrši se tako što se korisnik pismeno obavijesti davatelja otkaza. Prekid korištenja smatra se da korisnik više ne koristi web lokaciju davatelja ni na koji način.

Opće uvjete prihvatio je direktor ponuditelja u Zagrebu, 1. 12. 2019.