VODSTVO

Neke se stvari nikad ne mijenjaju. John Paul DeJoria, suosnivač i izvršni direktor tvrtke Paul Mitchell i suvlasnik Angus Mitchell tvrtku vode u smjeru prvotne vizije osnivača. Unatoč različitim upitima u vezi s prodajom , njezini vlasnici to odbijaju i ostaju vjerni svojem prvom obećanju, da tvrtka Paul Mitchell uvijek bude dio profesionalne industrije uljepšavanja. Zbog njihove strasti, talenta i inspirativnog rukovodstva „Paul Mitchell“ jedno je od najprepoznatljivijih i najpoštovanijih imena u industriji uljepšavanja.

John Paul DeJoria

Suosnivač i glavni izvršni direktor

Pročitaj više

Paul Mitchell

Suosnivač tvrtke

Pročitaj više

Angus Mitchell

Suosnivač tvrtke i umjetnički direktor 

Pročitaj više

Michaeline DeJoria Heydari

Potpresjednica

Pročitaj više

NAŠA POVIJEST

Prije više od 30 godina, dva prijatelja su imala viziju - da osnuju tvrtku pod vodstvom frizera za frizere - tvrtku koja bi osigurala alate za uspješnu profesionalnu njegu za kosu, njihove salone i cijelu industriju ljepote.

ARTISTIČNI TIM

Upoznaj vizionare koji su osmislili svaku kreativnu kolekciju, foto snimanja i frizerski show.

Robert Cromeans

GLOBALNI KREATIVNI DIREKTOR

Angus Mitchell

KREATIVNI DIREKTOR ZA EDUKACIJU

Lucie Doughty

DIREKTOR EDITORIJALA

Noogie Thai

KREATIVNI DIREKTOR

Colin Caruso

KREATIVNI DIREKTOR ZA PAUL MITCHELL PROFESSIONAL HAIR COLOR

Heather Kaanoi

Kreativni direktor

HUMANITARNI PROJEKTI

Baby2Baby je dobrotvorna organizacija koja djeci od 0 do 12 godina iz obitelji s nižim primanjima osigurava pelene, odjeću i ostale nužne potrepštine koje svako dijete zaslužuje. Michaeline DeJoria (zamjenica direktora kompanije John Paul Mitchell Systems) članica je te organizacije orijentirane na zajednicu.

Bright Pink jedina je američka nacionalna neprofitna organizacija koja je usredotočena na preventivu i rano otkrivanje raka dojki i raka jajnika kod mladih žena. Ponosni smo što podupiremo njihovu misiju educiranja, osvješćivanja, osiguravanja pomagala i davanja snage ženama svih dobi da budu proaktivne kad je riječ o njihovu zdravlju.

EyesOnCancer.org neprofitna je organizacija čija je svrha podizanje svijesti o oboljenjima od raka. Organizacija uči frizere i ostale stručnjake iz područja ljepote kako prepoznati i otkriti rak kože u ranim fazama bolesti. Edukacijom nastoji smanjiti smrtnost od bolesti jer je melanom otkriven u ranoj fazi izlječiv.

 

Godine 2010. John Paul DeJoria, suosnivač i izvršni direktor tvrtke Paul Mitchell, s Berea Collegeom osnovao je neprofitnu inicijativu Grow Appalachia koja pomaže apalačkim obiteljima u apalačkoj dolini izgraditi zdravu budućnost. U posljednjih nekoliko godina organizacija je pomogla proizvesti više od 460.000 kg (1,1 milijun funti) zdrave organske  hrane (ekološki proizvedenog povrća i voća) za više tisuća ljudi u pet država.

Svake godine škole Paul Mitchell Schools udružuju svoje snage i dobrotvornom kampanjom „Funraising“ prikupljaju sredstva za različite neprofitne skupine i organizacije. Godine 2014. tako su samo studenti iz 110 škola Paul Mitchell prikupili ukupno 2,1 milijun američkih dolara! U jedanaest godina – od početka kampanje – ukupno su prikupili već više od 13,3 milijuna američkih dolara.