BUDITE U TOKU S DOBROTVORNIM PROJEKTIMA

Od 1980. godine Paul Mitchell® širi kulturu darivanja i humanitarnog djelovanja koja nadilazi potporu frizera diljem svijeta.

BUDITE U TOKU S DOBROTVORNIM PROJEKTIMA

Od pomoći djeci i životinjama do borbe protiv raka i beskućništva tvrtka John Paul Mitchell Systems posvećena je (i uvijek je bila) pomaganju da naš planet učinimo još ljepšim mjestom nego što jest. Zato ne možemo biti uzbuđeniji zbog objave nove internetske stranice Peace, Love and Happenings koja će vam donijeti nadahnuća koja trebate i pozitivnu usmjerenost za kojom težite kako bi vam svaki dan bio još ljepši.
Nije nikakva tajna da su naša svakodnevica – i naši zasloni – puni tužnih vijesti, priča i patnje širom svijeta. Stoga moramo, više nego prije, biti ljubazni i širiti ljubaznost u svemu što radimo. Priče predstavljene na portalu Peace, Love and Happenings posvećene su svemu što tvrtku i marku Paul Mitchell čini tako posebnom. Na stranici ćete moći provjeriti mogućnosti za volonterski rad, savjete iz područja zdravlja i sporta te pratiti našeg nezaustavljivog suosnivača Johna Paula u njegovim filantropskim pothvatima diljem svijeta i njegovom vraćanju zajednici u ime svih vas frizera.
Jeste li spremni učiniti razliku u vašem životu i životu ljudi koji vas okružuju? Mi mislimo da jeste!

NAPISALA: WENDY HERMAN, web-urednica JPMS