JPMS ZA SEA SHEPERD CONSERVATION SOCIETY

Isplovio je brod "John Paul DeJoria" koji će se boriti protiv krivolova nad morskim životinjama. John Paul DeJoria u ime svih vas – frizera tvrtke Paul Mitchell – podupire neprofitnu organizaciju Sea Shepherd Conservation Society koja se bori za zaštitu okoliša i ugroženih morskih vrsta (ponajprije kitova). Odabirom proizvoda Paul Mitchell također podupirete te aktivnosti za zaštitu našeg okoliša i svih živih bića.

JPMS ZA SEA SHEPERD CONSERVATION SOCIETY

Isplovljavanje broda John Paul DeJoria dogodilo se 31. siječnja 2017. iz luke u Miamiju uz prisutnost Johna Paula i kapetana Paula Watsona koji je organizaciju Sea Shepherd Conservation Society osnovao 1977. godine.

Na isplovljavanju broda DeJoria je kapetana Watsona nazvao jednim od junaka modernog doba i zahvalio Sea Shepherdu na njihovoj pomoći i zaštiti živih "duša" u moru i što za svoj rad ne zahtijevaju ništa zauzvrat. Kapetan Watson objavio je da će novi brod John Paul DeJoria započeti svoj put već ove godine i da će započeti svoju misiju protiv kitolova u morima Srednje i Južne Amerike gdje će štititi morske pse i druge morske životinje koje ilegalno love oko otočja Malpelo Island, Cocos Island i Galapagos.

S novom prinovom organizacija sada posjeduje devet brodova, neki od njih trenutačno su aktivni u Atlantskom oceanu i bore se protiv kitolova Japanaca. Na palubi broda Sea Shepherd možemo pronaći, osim Johna Paula DeJorije, i neka druga slavna imena kao što su Pamela Anderson, Pierce Brosnan, Sean Penn, Brigitte Bardot, Rutger Hauer... 

Više o aktivnostima Sea Shepherda možete pogledati na ovom linku:www.seashepherd.org.

 

SLIKE: Sea Shepherd / Mirko De Luca