MarulaOil: IZUZETAN LUKSUZ

Zamislite ulje koje hidratizira, obnavlja i štiti, koje je predmet želja mnogih, tajna ljepote u Africi već tisućama godina. 

MarulaOil: IZUZETAN LUKSUZ

Marula ulje se već mnogo vremena koristi za stvaranje čuda na koži, a sada, na jedinstven način uz učinkovitu formula, donosimo sastojke koji obogaćuju kožu u liniju za njegu kose.

N i s u  s v a  u l j a  j e d n a k a

Naše ulje je dragocjeno, koristimo isključivo prvu ekstrakciju hladnoprešanog procesa, zbog čega zadržava maksimalnu količinu hranjivih sastojaka i oleičkih kiselina – sastojak a koji hidratiziraju, obnavljaju i štite kosu i kožu. Upravljamo svakim korakom u procesu – od berbe do same proizvodnje – te ne koristimo otapala, što čini ulje u našim proizvodima NAJČISTIJIM I VRHUNSKE KVALITETE.

  • 80% smanjenih ispucalih vrhova*
  • 80% poboljšanje kvalitete kose*
  • 50% više zaštitnih antioksidansa od ulja argana.

* P r i l i k o m  u p o r a b e  k o m b i n a c i j e  p r o i z v o d a R a r e O i l R e p l e n i s h i n g S h a m p o o , R a r e O i l R e p l e n i s h i n g C o n d i t i o n e r i R a r e O i l I n t e n s i v e H a i r M a s q u e , u usp o r e d b i s n e t r e t i r a n o m k o s o m . P r o i z v o d i  s u  b i l i  t e s t i r a n i  u  e t a b l i r a n o m , n e z a v i s n o m  l a b o r a t o r i j u .