Proizvodi za brijanje i bradu u salonu

Naš brijački tim i cijela mreža iskusnih brijača pružaju nam najčešća pitanja koja frizeri imaju u vezi s uporabom i prezentacijom MVRCK® proizvoda.

Proizvodi za brijanje i bradu u salonu

Kako bi frizeri trebali uvesti MVRCK proizvode za brijanje i bradu u svoj salon ako u njihovoj ponudi ne postoji usluga brijanja?

Beard Oil koristim prije pranja kose. Prije nanošenja šampona nanesem na bradu nekoliko kapi Beard Oil i lice prekrijem toplim ručnikom. To pomaže bradi da lijepo legne, dlake su pod nadzorom i njegovane. "

Trevor Moots, @tailorfade

„Mislim da je vrlo važno znati kako pravilno koristiti pojedini proizvod za bradu i brijanje, a ne samo ono što je u njemu. Ne morate biti profesionalni brijač da biste britvom uklonili višak dlaka s nečijeg vrata. Na kraju svakog šišanja preporučujem da nanesete tanak sloj MVRCK Cooling Aftershave i utrljate ga u kožu koja će na taj način biti dodatno zaštićena. "

Brandon Palmore, @barber_phd

“Na kraju svake usluge, u predjelu potiljka i na zaliscima, često koristim Skin + Beard Lotion. Proizvod je izvrstan za hidrataciju kože i za kontrolu leteće kose. Svojim klijentima s bradom preporučujem proizvod Skin + Beard Lotion za njegu brade kod kuće, jer učinkovito smanjuje osjećaj pečenja i perut na bradi. Bradu je lakše njegovati i održavati. "

Lici Febo, @lici_ladybarber

„Svaki će muškarac biti oduševljen proizvodom Skin Tonic. Nanesite ga prije ili nakon šišanja jer će hidratizirati kožu i okrijepiti sva osjetila mirisom svježe metvice. Ovom jednostavnom gestom možete započeti razgovor s klijentom o njezi kože. Nakon svakog šišanja, također preporučujem uporabu MVRCK Cooling Aftershave, koji će vašem klijentu pružiti meku kožu i osvježavajući osjećaj. Naglasite prednosti i blagotvorne učinke ekstrakta sjemena ječma i njegovu sposobnost sprječavanja urastanja dlaka i manjih ranica koje nastaju kod brijanja. "

Corey Bakon, @thecutcoach

Kako bi frizeri trebali predstaviti prednosti MVRCK proizvoda za brijanje i bradu?

„Kao frizeri, klijente moramo informirati o proizvodima koji predstavljaju novost i izazov na polju oblikovanja muškog izgleda. Na primjer, ako vidimo kod klijenta ranice zbog brijanje, možemo preporučiti odgovarajuće proizvode zbog kojih će prije nestati, čak i ako u salonu ne nudimo uslugu brijanja. "

David Lowry, @david_lowry

"Ako su vaši klijenti zainteresirani za tradicionalniji pristup brijanju, predložite im da kod kuće koriste četku za brijanje i proizvod MVRCK Shave Cream, što će stvoriti glatku podlogu za brijanje."

Neight Gutierrez, @neight72

“Muškarci su kao klijenti vjerniji svojim frizerima. Vjeruju nam ne samo kod frizure već i kod proizvoda za oblikovanje frizure. Upravo to povjerenje ima smisla koristiti za predstavljanje proizvoda za brijanje za kućnu uporabu. Ako im ne predložite proizvode, najvjerojatnije će ih kupiti u trgovini. Zato se pobrinite da kupuju proizvode od vas. "

Samantha English, @samantha.boudoir 

“Mnogi muškarci ne odvajaju vrijeme za kosu i otkrivanje i upoznavamke proizvoda za oblikovanje frizure. Kao frizeri, također moramo koristiti svoje znanje kako bismo podučavali klijente. Sam predstavljam klijentima proizvode koje koristim, kada ih koristim i kako djeluju. Na taj način mogu sami vidjeti prednosti pojedinog proizvoda, što dovodi do prodaje. "

Seth Davis, @seththebarber

Upoznajte MVRCK proizvode za brijanje i bradu.