Kako bolje njegovati obojanu kosu?

BEZ OBZIRA DA LI STE PLATINASTA PLAVUŠA, VOLITE BALAYAGE ILI UVIJEK POSIŽETE ZA NOVOM ŽIVAHNOM BOJOM KOSE, SLIJEDEĆI SAVJETI ĆE VAM DOBRO DOĆI. ZA VAS SMO PRIPREMILI SAVJETE ZA NJEGU OBOJANE KOSE OD A DO Ž. SAZNAJTE KOJI JE NAJBOLJI ŠAMPON ZA OBOJANU KOSU (ZA CRVENU KOSU, PLATINASTU KOSU, LJUBIČASTU KOSU I SVE IZMEĐU), KOLIKO ČESTO PRATI KOSU OBIČNIM ŠAMPONOM A KADA SUHIM ŠAMPONOM... PITALI SMO STRUČNJAKE I IZABRALI 5 SAVJETA ZA NJEGU BOJE KOJI ĆE VAM (UKOLIKO IH UZMETE U OBZIR) POMOĆI PRODUŽITI LIJEPU I INTENZIVNU BOJU KOSE I ODRŽATI VAŠU KOSU U NAJLJEPŠEM OBLIKU.

Kako bolje njegovati obojanu kosu?

POTRAGA ZA PRAVIM ŠAMPONOM ZA OBOJANU KOSU

Vjerojatno ste vrlo brzo preskočili članak do ovdje, znatiželjni saznati koji je točno NAJBOLJI šampon za obojanu kosu. Odgovor na to je malo kompliciran jer je najbolji šampon za obojanu kosu onaj koji je najbolji za vas i vašu kosu. Preporučamo da u suradnji sa svojim frizerom odredite režim njege boje koji će odgovarati vašoj strukturi kose, boji kose i potrebama.

Osnove
Kako bi vaša boja kose što dulje izgledala najbolje, uvijek birajte šampon i regenerator koji su sigurni za obojanu kosu. Ovi proizvodi za njegu kose posebno su formulirani da budu dovoljno nježni da očiste kosu bez skidanja boje, a pored toga mogu sadržavati i aditive za hidrataciju kose, sprječavanje blijeđenja ili borbu protiv neželjenih refleksa.

Za sve plavuše
Vaša kosa zaslužuje posebnu pažnju. Proizvodi iz linije BLONDE oblikovani su za nježno čišćenje i obnavljanje kose, a pritom održavaju vašu plavu boju sjajnom i zdravom. Ako imate platinastu, toniranu sivu ili hladnu plavu boju, dodavanje ljubičastog šampona - poput našeg Platinum Blonde Shampoo, vašoj rutini njege kose je ključno za hlađenje toplih tonova i njegovanje vrlo žednih plavih pramenova.

 

PRIUŠTITE SI

Zdrava kosa je sretna kosa - a vaša će obojana kosa na opip izgledati najbolje kada bude njegovana. Uključivanje maske ili tretmana u vašu rutinu odličan je način da održite svoju kosu hidratiziranom. Obnavljajući tretman kao što je naš Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Treatment hrani i obnavlja kosu dok je štiti od budućih oštećenja. Za intenzivniju njegu s ciljem dramatične obnove i hidratacije kose, pitajte svog stilista o profesionalnim KeraTriplex i HydraTriplex tretmanima.

 

NE PERITE KOSU PREČESTO

Strateški pristup tome koliko često perete kosu može produžiti vijek trajanja vaše boje. Dok vaš raspored pranja kose trebaju diktirati čimbenici kao što su: tip kose, način života i učestalost tjelesne aktivnosti, strateški rjeđe pranje može vam pomoći da dulje održite lijepu boju kose. To možete učiniti tako da preskočite jedno pranje i umjesto njega koristite naš šampon za suho pranje Dry Wash.

 

OBLIKOVANJE

Shvaćamo, ponekad jednostavno ne možemo bez figara ili pegle, ali ako niste pažljivi, toplinsko oblikovanje može uzrokovati da vaša boja brzo izblijedi. Srećom, vaš omiljeni alat za oblikovanje i obojana kosa mogu živjeti u harmoniji. Kako bi vaša kosa izgledala najbolje, prilikom oblikovanja obavezno koristite proizvod za toplinsku zaštitu kose. Osmišljeni su za zaštitu pramenova od visokih temperatura i zaštitu od oštećenja i lomljenja. Naš lak Hot Off The Press savršeni je lak za kosu otporan na toplinu, siguran za kovrčavu kosu, koji možete dodati u svoj stilski arsenal.

 

VJERUJTE SVOM FRIZERU

Kada je riječ o postizanju vaših ciljeva oko frizure, najjednostavnije je da je vaš frizer vaša podrška broj 1. Ako već niste, pronađite stilista kojeg volite i budite ustrajni u  redovitim posjetima.