KAKO: do lijepe kose dok spavate

VEĆINA NAS SVAKE VEČERI BRINE O LIJEPOM, MLADENAČKOM I ZDRAVOM IZGLEDU KOŽE NANOSEĆI RAZLIČITE NOĆNE KREME, TRETMANE, SERUME I SL, ALI RIJETKO PRIJE SPAVANJA OBRATIMO PAŽNJU NA SVOJU KOSU. ČESTO ZABORAVLJAMO DA KOSA TIJEKOM SPAVANJA ISKORISTI VRIJEME ZA OPORAVAK. BAŠ KAO I ZA LICE, NOĆ JE NAJBOLJE VRIJEME ZA PRIMJENU TRETMANA ZA NJEGU KOSE.

KAKO: do lijepe kose dok spavate

U posljednje vrijeme sve su popularnije noćne maske za kosu koje hidratiziraju i obnavljaju te pomažu u smanjenju oštećenja koja svakodnevno uzrokujemo toplinskim oblikovanjem i bojanjem kose. Ali za razliku od drugih maski i tretmana za kosu, naše inovativne formule neće uprljati vaš omiljeni jastuk i najbolje od svega: nećete morati prati kosu ujutro.

Iskoristite dragocjeno vrijeme između spavanja i isprobajte Paul Mitchell noćne tretmane za kosu. Ovdje su neki od naših najboljih prijedloga kako biste mogli najbolje iskoristiti svoj san ljepote i ujutro se probuditi s prekrasnom kosom.

HIDRATIZIRAJTE KOSU + POBOLJŠAJTE KVALITETU SNA
Isprobajte Tea Tree Lavender Mint Overnight Moisture Therapy, noćnu terapiju za hidrataciju, omekšavanje i miran san. Bogata formula za omekšavanje, sigurna za jastuk, osmišljena je kako bi osigurala kvalitetniji noćni san uz specijaliziranu aromaterapiju koja umiruje um mirisom lavande. Monoi, pequi i jojoba ulja pomažu obnoviti, zaštititi i dubinski nahraniti suhu, oštećenu kosu.

Uporaba: Ravnomjerno nanesite od vlasišta do vrhova na suhu ili vlažnu kosu. Ostavite preko noći. Ujutro oblikujte po želji. Ako imate tanku ili finu kosu, možete je oprati prije oblikovanja.

MAZITE KOSU DOK SPAVATE
Upotrijebite Neuro Restore HeatCTRL Overnight Repair kako biste pomogli kosi da se preko noći oporavi od svakodnevnog toplinskog oblikovanja sušilima za kosu, peglama i figarima. Ova obnavljajuća maska ​​za kosu s tehnologijom HeatCTRL® popravlja oštećene pramenove, vraća vlagu i zaglađuje i zatvara kutikulu dok pomaže u zaštiti kose od daljnjeg oštećenja. Bogata i obnavljajuća formula čini sve tipove kose mekšima i poslušnijima bez ostavljanja mrlja na vašem jastuku.

Uporaba: Nanesite na čistu, vlažnu kosu prije spavanja. Odmjerite 1-3 pumpice u dlan. Proizvod nanesite od sredine kose prema vrhovima, zatim od tjemena prema vrhovima. Oblikujte ujutro. Ako imate tanku ili finu kosu, proizvod možete isprati prije oblikovanja.


OBLIKUJTE KOSU PREKO NOĆI
Isprobajte ovaj trik kako biste se ujutro probudili s novom frizurom. 

Kako? Prije spavanja kosu skupite u opuštenu pletenicu i pričvrstite je gumicom. Ujutro otpustite pletenicu, protresite kosu i poprskajte je lakom za kosu Invisiblewear Undone Texture Hairspray. Razmrsite prstima za jednostavne lagane valove.