Ljetna njega kose i kože

PAKIRANJE KOFERA PRIJE PRAZNIKA OBIČNO JE KOMPLICIRAN I DUGOTRAJAN POSAO. SVAKO LJETO SE NAĐEMO PRED ISTIM PROBLEMOM: KOFER JE PREMALEN ZA SVE ŠTO ŽELIMO PONIJETI SA SOBOM.

Ljetna njega kose i kože

Ove godine moći ćete dodati nekoliko dodatnih pari cipela ili odjeće u svoj kofer jer ćete uštedjeti dragocijeni prostor s profesionalnim višenamjenskim Paul Mitchell kozmetičkim proizvodima. Što kažete na to da sa sobom možete ponijeti jedan proizvod koji će se pobrinuti za cjelokupnu njegu vašeg tijela?

PRANJE: Uštedite na prostoru, a ne na kvaliteti

 

Šampon za kosu: Awapuhi Shampoo

Započnite svoju rutinu pranja kose dubinskim čišćenjem vlasišta i kose. Ovaj višenamjenski šampon siguran je za obojanu kosu i učinkovito uklanja sve nečistoće. Dodatni bonus je što ga možete koristiti i kao gel za tuširanje.

 

Tvrdi sapun: Tea Tree Body Bar

Uživajte u luksuznoj pjeni s okrepljujućim uljem čajevca i listovima peršina koji nježno uklanjaju prljavštinu i mrtve stanice kože. Dodatni bonus: možete ga koristiti i kao zamjenu za pjenu za brijanje.

 


ISHRANA I HIDRATACIJA: Proizvodi s dvostrukim djelovanjem


Hidratacija kose i kože u toplijim mjesecima je ključna. Dehidracija može uzrokovati oštećenje kose i kože, stoga je tijekom godišnjeg odmora potrebno koristiti posebne proizvode koji će dodatno zaštititi vašu kosu. U nastavku smo za vas pripremili nekoliko višenamjenskih proizvoda koji vas sigurno neće iznevjeriti.

Regenerator za kosu: The Conditioner


Provjereni i jedinstveni regenerator za kosu koji stvarno djeluje. Pouzdan zbog izvanrednih rezultata u zaglađivanju kutikule kose i hidrataciji kose. Dodatni bonus: koristite ga kao hidratantnu kremu za tijelo za blistavu kožu.

 

Sprej za kosu: Awapuhi Moisture Mist

Ovaj proizvod je "must have" za ljetne praznike. Poprskajte sprej po kosi za svilenkasto glatke pramenove. Dodatni bonus: koristite ga na licu za trenutnu osvježavajuću hidrataciju.


HEMP: sve što trebate u jednoj liniji



Čak i ako ste prezaposleni da biste putovali ove godine, zasigurno ćete se zaljubiti u Tea Tree Hemp liniju čim ju isprobate. Koristeći ovu zgodnu i minimalističku kozmetičku liniju, možete se oprostiti od neugodnih situacija kada ste žurili poslati poruke "oprostite, kasnim jer je gužva na cesti" dok još sušite kosu. Uzmite kratku pauzu od svog užurbanog rasporeda uz terapeutsko iskustvo šumske arome - možda ćete se još uvijek osjećati kao da ste na odmoru!

 

Šampon za kosu: Tea Tree Hemp Restoring Shampoo & Body Wash


Priuštite si kremasto maženje uz višenamjenski proizvod za pranje 2 u 1. Svestrani ekstrakt konoplje njeguje i nježno čisti kako kosu tako i kožu.

Regenerator za kosu: Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion

U jednom koraku obnovite kosu i kožu regeneratorom 2 u 1. Ekstrakti konoplje, obogaćeni proteinima, njeguju i pružaju prekrasne hidratantne rezultate.

Ulje za kosu: Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil

Ovo 2 u 1 hranjivo ulje može se koristiti na suhoj ili vlažnoj kosi za različite stilove oblikovanja ili na koži za svilenkasto glatki konačni izgled.

Sprej za kosu: Tea Tree Hemp Multitasking Spray

Ovaj proizvod je uistinu svestran jer s njim možete oblikovati najrazličitije frizure. Nanesite ga na svježe opranu kosu za efekt regeneratora bez ispiranja i sprječavanje slamnate kose. Također ga možete koristiti kao primer za lakše rasplitanje kose prije oblikovanja. Za tanku kosu raspršite manju količinu proizvoda na ruke i nanesite od sredine kose pa sve do vrhova.