Najbolji način za njegu plave kose

BILO DA STE NEDAVNO POSTALI PLATINASTO PLAVA, ZLATNO PLAVA ILI MEDENO PLAVA, POTREBNO JE MALO TRUDA DA BI PLAVA KOSA OSTALA ZDRAVA I ŽIVAHNA.

Najbolji način za njegu plave kose

Naši se stručnjaci slažu: zlatno pravilo kada postajete plavuša je postupno posvjetljivanje kako biste izbjegli oštećenja. Nakon što postignete željenu svjetlinu, održavajte svoju kosu svijetlom, sjajnom i lijepom korištenjem pravih proizvoda i ovim savjetima za njegu kose:

Odaberite pravi šampon i regenerator

Preporučujemo Forever Blonde® šampon i regenerator koji su posebno dizajnirani za održavanje i zaštitu vaše plave boje. Kako biste izbjegli neugodnu žućkastu boju kose, jednom do dva puta tjedno koristite ljubičasti šampon i ljubičasti regenerator. Naša linija Paul Mitchell® Platinum Blonde oblikovana je s ljubičastom nijansom koja pojačava boju koja pomaže ukloniti neželjene tople tonove dok istovremeno omekšava kosu i daje joj sjaj. Možete odabrati i Platinum Plus šampon za pet puta jače toniranje srednje do tamno plave kose.



Pomozite obnoviti i održati snagu kose

Kada posvjetljivanje oštećuje i slabi unutarnju strukturu vlasi, rezultat je lomljiva, krhka i oštećena kosa. Bond Rx transformacijski sistem uključuje šampon, regenerator i obnavljajući tretman s klinički dokazanom Bond Rx tehnologijom koja cilja na oslabljene i oštećene disulfidne veze, povezuje ih zajedno i vraća snagu i elastičnost vlaknu kose.



Održavajte kosu hidratiziranom

Ako niste prirodna plavuša, to obično znači da vam je kosa oštećena i jako žedna. Svakodnevno ju njegujte tretmanom za njegu koji se ne ispire. Naš Forever Blonde® Dramatic Repair ® popravlja i zatvara kutikulu kose KerActive proteinom i posebnom hidratantnom mješavinom biljnih sastojaka uključujući ulje šafranike i ulje oraha makadamije.

Zaštitite kosu od topline

Toplinski alati za oblikovanje kose (pegla za kosu, figaro za kosu itd.) posebno su opasni za obojanu plavu kosu. Smanjite štetu sa sprejem za zaštitu od topline kao što je naš Hot Off The Press ®

Zaštitite kosu od sunca

Kape in šali so najboljša takojšnja zaščita, vendar če so lasje izpostavljeni neposredni sončni svetlobi, uporabite izdelke z UV zaščito. Eno od  naših priporočil je: Color Protect Locking Spray®

Zaštitite kosu od vode

Bezbrižno zaronite. Prije ronjenja u bazenu ili moru nanesite svoj omiljeni regenerator kako biste stvorili barijeru između kose i morske vode ili klora. Kada izađete iz vode, odmah isperite kosu kako biste se riješili svih ostataka proizvoda. Ako često plivate i primijetite da vam je kosa pozelenjela, koristite šampon za čišćenje (na primjer Shampoo Three® ).