Otkrijte brojne prednosti aromaterapije

PITATE LI SE I VI ZAŠTO JE AROMATERAPIJA SVE PREPOZNATIJA, ČESTO KORIŠTENA I TAKO POPULARNA? MI IMAMO ODGOVOR... AROMATERAPIJA STVARNO DJELUJE! DOK NEKI LJUDI AROMATERAPIJU POSLUŽUJU KROZ OSVJEŽIVAČE ZRAKA, MIRISNE SVIJEĆE I DIFUZORE, NAM JE OMILJENI NAČIN KORIŠTENJE AROMATERAPEUTSKIH PROIZVODA ZA KOSU. U NASTAVKU ĆEMO OTKRITI KAKO UGAĐANJE AROMATERAPEUTSKIM MIRISIMA MOŽE UTJECATI NA VAŠE RASPOLOŽENJE I NA VAŠU KOSU.

Otkrijte brojne prednosti aromaterapije

REVITALIZIRAJTE SVOJ UM I VLASIŠTE PAPRENOM METVICOM

Studija je pokazala da su ispitanici izloženi mirisu paprene metvice iskusili povećanu budnost, fokus i koncentraciju. Paprena metvica ima i antiseptička svojstva, što je čini idealnom za dubinsko čišćenje kose i stimulaciju vlasišta. Istražite sve proizvode koji sadrže paprenu metvicu OVDJE.

POPRAVITE RASPOLOŽENJE I NEPOSLUŠNE KOVRČE UZ LAVANDU

Postoji razlog zašto se miris lavande povezuje s oslobađanjem od stresa i boljim snom. Studija je pokazala da linalol, terpenski alkohol koji se nalazi u ekstraktu lavande, može pomoći u ublažavanju tjeskobe. Također je poznato po svojim dubinskim regeneracijskim svojstvima, što ga čini izvrsnim za hidrataciju suhe kose i kroćenje neposlušnih kovrča. Istražite liniju obogaćenu lavandom OVDJE.



PODIGNITE RASPOLOŽENJE I SVOJU KOSU UZ POMOĆ LIMUNA

Dokazano je da nas svježi miris voća zapravo može učiniti sretnijima. Japanska studija otkrila je da je mirisanje agruma tijekom 10 minuta pomoglo poboljšati raspoloženje sudionika za čak 30 minuta. Limun se također često koristi u proizvodima za čišćenje, a upravo će taj učinak čišćenja ukloniti naslage proizvoda i ulja koja otežavaju tanku kosu, dajući joj volumen. O proizvodima obogaćenim limunom saznajte OVDJE.