Što je Clean Beauty (čista ljepota)?

ZA NAS JE ČISTA LJEPOTA DEFINIRANA KOMBINACIJOM PAŽLJIVO ODABRANIH SASTOJKA I PROMIŠLJENE PROIZVODNE PRAKSE KOJA NAM POMAŽE SMANJITI NAŠ UTJECAJ NA PLANET.

Što je Clean Beauty (čista ljepota)?

POČINJE SA ČISTIM SASTOJCIMA
Proizvodi Clean Beauty formulirani su sa sastojcima visoke učinkovitosti i odabranim organskim* biljkama uzgojenim na biodinamičkoj farmi u Italiji.

ŠTO ZNAČI "PRIRODNO PORIJEKLO"?
Svaki sastojak svakog Clean Beauty proizvoda izračunat je kako bi se utvrdilo koliko sastojaka dolazi iz prirodnih izvora. Ako sastojak sadrži više od 50% prirodnog ugljika, smatra se da je dobiven prirodnim putem.



ŠTO PROIZVODI NE SADRŽE?
Proizvodi Clean Beauty ne sadrže parabene, sulfate, ftalate, mineralna ulja, DEA, alkohol koji isušuje i gluten. Naše veganske formule stvorene su bez okrutnosti nad životinjama, napravljene sa svime što želite u njezi kose i ničim što ne želite.



I TO NIJE SVE...
Ambalaža proizvoda svjesno je dizajnirana s ugljično neutralnom proizvodnjom**, formule se pune u recikliranu*** ambalažu na biološkoj osnovi napravljenu od 90% šećerne trske, kao dio naše predanosti smanjenju uporabe i proizvodnje čiste plastike.



CLEAN BEAUTY JE IZBOR
Ono što stavljamo na vanjski dio našeg tijela jednako je važno kao i ono što unosimo u naša tijela. Odabirom čiste ljepote, ne odabirete samo proizvod koji je napravljen od organskih sastojaka koji su dobri za vas, već također pomažete planetu.

Clean Beauty proizvode pogledajte OVDJE.

 

*Formulirano s konvencionalnim i/ili organskim biljem.
**Proizvodnja formula.
***Isključuje pumpice, poklopce i zatvarače.