Trendovi u njezi vlasišta

DOBRE VIJESTI: UČINKOVITI KOZMETIČKI PROIZVODI U VIŠE KORAKA VEĆ NEKO VRIJEME VIŠE NISU OGRANIČENI SAMO NA VAŠU RUTINU NJEGE LICA. 

Trendovi u njezi vlasišta

I ne, ne govorimo o tipičnom šamponu i regeneratoru za kosu. Održavajte svoje vlasište dosljednim učinkovitim sustavima za njegu kose kao što je naš Scalp Care Regeniplex Regimen Kit, za koji je u neovisnoj kliničkoj studiji 85% korisnika reklo da su iskusili povećan volumen i snagu kose.

 

Maske su također i za kosu
Sljedeći put kada na lice nanesete svoju omiljenu kombinaciju maski za čišćenje i detoksikaciju lica, sjetite se i svoje kose i poklonite joj malo ljubavi. Ljudi sve više kupuju maske za kosu zbog njihovih brojnih blagotvornih svojstava. Prava maska ​​za kosu, poput naše dubinski njegujuće mineralne maske za kosu Lavender Mint -  može pomoći u jačanju i hidrataciji suhe i žedne kose.

Masaža vlasišta u kombinaciji s nježnim pilingom
Priuštite svom vlasištu mini spa dan. Rastući trend koji ste možda vidjeli na društvenim mrežama je suočavanje s perutavim vlasištem. Prije započinjanja bilo kakve nove rutine za kosu, preporučujemo da se posavjetujete sa svojim dermatologom kako biste saznali što je najbolje za vaš tip vlasišta. Međutim, nježna masaža vlasišta u kombinaciji s tretmanom bogatim hranjivim tvarima kao što je njega vlasišta i kose s čajevcem, može biti odličan način za hidrataciju, hranjenje i uklanjanje masnih naslaga na vlasištu.

 

Čajevac (ulje čajevca)
Više je nego očito da smo veliki obožavatelji mnogih dermatoloških koristi ulja čajevca. Blagotvorna svojstva ulja čajevca za kožu, koja nisu ništa novo, u posljednje su vrijeme postala vrlo popularna. Ljekovita svojstva aromatičnog ulja čajevca – poput njegove sposobnosti da smanji ljuštenje, svrbež i iritaciju – trenutno su na naslovnicama svih časopisa o ljepoti..