PRAVI ŠAMPON I REGENERATOR ZA VAŠ TIP KOSE

Vjerujte nam da i sami povremeno RADO eksperimentiramo s našim šamponima i regeneratorima i mijenjamo našu rutinu pranja. Međutim, najviše koristi imat ćete ako odaberete šampon i regenerator koji su primjereni za vaš tip kose i vaše potrebe: skakutave kovrče, sjajna kosa, dugotrajnija postojana boja itd. U tu smo svrhu ovdje odabrali nekoliko omiljenih kombinacija koje će iz različitih tipova kose izvući ono najbolje.

PRAVI ŠAMPON I REGENERATOR ZA VAŠ TIP KOSE

ZA OBOJENU KOSU – Šampon i regenerator iz linije Ultimate Color Repair®

Paul Mitchell Ultimate Color Repair šampon in negovalec

Razlog: Trodijelni sustav Ultimate Color Repair® iskorištava obnavljajuću snagu kvinoje za održavanje jarke i intenzivne boje do devet tjedana! Ova je linija čudo za obojenu kosu jer pomaže u očuvanju zdravog izgleda na više načina. Trodijelni sustav pomaže u sprječavanju oštećenja od uređaja za oblikovanje kose toplinom za 86 %, smanjuje lomljenje kose za 88 % i povećava sjaj za 59 %. Ovo su neki od brojeva koji stoje iza ove iznimne linije proizvoda.

Isprobajte i: Ultimate Color Repair Triple Rescue®

ZA SLABU, OŠTEĆENU KOSU – Šampon Awapuhi Wild Ginger® Moisturizing Lather Shampoo® i regenerator Keratin Cream Rinse®

Awapuhi Wild Ginger šampon in negovalec

Ako je vaš cilj obnova, ponovno ispunjavanje iscrpljene kose i revitalizacija suhe, lomljive, krhke kose, onda je pravi izbor za vas: Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo i Keratin Cream Rinse. Jedinstven spoj proteina KeraTriplex® pomaže obnoviti krhku kosu, a ekstrakt havajskog đumbira awapuhi daje iznimnu hidraciju i sjaj. Recite „au revoir“ oštećenoj kosi.

Isprobajte i intenzivnu keratinsku masku Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Repair®.

ZA SUHU, KOVRČAVU KOSU – Šampon i regenerator iz linije Curls: Spring Loaded® Frizz-Fighting Shampoo in Conditioner

Paul Mitchell Curls, šampon in negovalec za skodrane lase

Izluđuje vas njega kovrčave kose? Bez brige, tu su šampon i regenerator iz linije Curls osmišljeni posebno za njegu kovrčave kose. Bez sulfata za blago pranje kovrčave kose i s bogatom hidracijom bez iritacije površine vlasi. Tako ćete se s lakoćom boriti protiv oštećenih kovrča od početka do kraja!

Isprobajte i bogatu kremastu masku bez ispiranja Full Circle Leave-In Treatment®.

ZA OSLABLJENU, OŠTEĆENU KOSU – Šampon i regenerator za zaglađivanje kose Awapuhi Wild Ginger® MirrorSmooth® Shampoo in Conditioner 

awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth

Borba s oštećenim izgledom kose može biti vrlo stresna. Awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth Shampoo i Conditioner pomoći će vam da u potpunosti izbjegnete tu borbu. Naš jedinstven spoj KeraReflecta™ s prirodnim abesinskim uljem vraća vlažnost kosi, zaglađuje površinu vlasi i pojačava sjaj te štiti od oštećenog izgleda i dosadnih letećih vlasi. Dobro došli u dobre dane kose!  

Isprobajte i serum za sjaj i termičku zaštitu kose Awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth® High Gloss Primer.

ZA NORMALNU KOSU – Šampon i regenerator Tea Tree Special® Shampoo in Conditioner

Paul Mitchell Tea Tree Special šampon in negovalec

Ako vašoj kosi nije potrebna posebna njega i lijepo se oblikuje, za vas će izvrsna njegujuća rutina biti šampon i regenerator iz linije Tea Tree Special: Tea Tree Special Shampoo i Conditioner. Par koji će revitalizirati vašu kosu s prirodnim uljima čajevca, paprene metvice i lavande. Kosa će biti čista, prepuna vitalnosti i sjajna. Što od toga ne biste voljeli?  

Ostvarite dane dobre kose pravilnim odabirom šampona i regeneratora za svoj tip kose. Potražite svoj najbliži frizerski salon koji prodaje proizvode Paul Mitchell.

 

NAPISALA: TAYLOR DEDIEGO, web-urednica JPMS