Bez okrutnosti prema životinjama

U prvom su planu uvijek naši „prijatelji s krznom“. Godine 1980. 

Bez okrutnosti prema životinjama

Paul Mitchell® postala je prva profesionalna kozmetička tvrtka koja je objavila da ne podupire i ne provodi (i nikad neće) testiranja svojih proizvoda na životinjama. I ta obveza nikad se nije promijenila. 

TESTIRANJE NA ŽIVOTINJAMA: NIKAD NISMO I NIKAD NEĆEMO!

Godine 1980. postali smo prva profesionalna kozmetička tvrtka koja se javno suprotstavila testiranju proizvoda na životinjama. Danas, više od trideset pet godina kasnije, to obećanje našim krznenim prijateljima ostaje pokretačka snaga svega što radimo. Samo prošle godine suosnivač tvrtke Paul Mitchell® John Paul DeJoria donio je odluku da zaustavi prodaju svojih proizvoda u Kini jer je testiranje proizvoda na životinjama postalo državna odluka. Time je ponovo dokazao opredijeljenost tvrtke da bude bez okrutnosti prema životinjama.

Proizvodi Paul Mitchell proizvode se uz pomoć najnaprednije tehnologije i metoda rada u prostorima tvrtke u gradu Santa Clarita u Kaliforniji. Unutar zidova našeg centra za inovacije i razvoj proizvoda (engl. Product Innovation Center, PIC) provode se istraživanja i testiranja (na ljudima!) te stvaraju nove formule u našem radnom salonu s dvanaest radnih mjesta. Od ideje do završnog proizvoda naša nadarena ekipa kemičara i procjenitelja proizvoda radi ruku pod ruku kako bi usavršili svaku formulu i udahnuli život našim najnovijim inovacijama.