Michaeline DeJoria Heydari

Potpresjednica

Michaeline DeJoria Heydari

Michaeline DeJoria, kći Johna Paula DeJorija osnivača branda Paul Mitchell®, rado se sjeća kako je kao tinejdžerica posjećivala ured svog oca u Los Angelesu. Sada, kao potpredsjednica tvrtke John Paul Mitchell Systems, brine se za razvoj svih brendova tvrtke.

Prije nego što je preuzela dužnost potpresjednice, radila je u raznim odjelima tvrtke. To joj je mnogo značilo, jer je bila u stanju upoznati različite aspekte poslovanja. Ovo iskustvo diktira njen način poslovanja... dobra organizacija poslovanja svih odjela tvrtke s naglaskom na pronalaženje novih mogućnosti za napredak i razvoj.

Michaeline je studirala na Modnom institutu za dizajn i marketing Fashion Institute of Design & Merchandising i na Sveučilištu Pepperdine, Odjelu za komunikaciju i industrijsku psihologiju. Obožava putovati i uživa u učenju o svijetu i novim kulturama. Poseban i važan dio njenog života je filantropija. Pomaže u održavanju skloništa za djecu, javnim školama u Los Angelesu i podržava razne zdravstvene i istraživačke projekte.