ZLATNI GLOBUSI 2017.: NAJBOLJE FRIZURE

To je za vas koje sanjate i želite… imati kosu kao Emma Stone! Osim što je ta lijepa dama odnijela kući Zlati globus, njezina klasična „šinjon“ punđa (engl. chignon) i prekrasna crvena kosa definitivno su osvojile naša srca (možda čak više od uvodnog govora Ryana Goslinga! Ok, možda baš i ne… :) ).

ZLATNI GLOBUSI 2017.: NAJBOLJE FRIZURE

Frizure u pixie stilu dobro su zaživjele na ovogodišnjem crvenom tepihu i ne možemo biti uzbuđeniji i sretniji zbog toga. Ruth Negga, Kristen Wiig i Michelle Williams – zbog vas smo odmah poželjele odjuriti u frizerski salon i učiniti tu dramatičnu promjenu!

 

A prilično smo sigurni da je posljednja stvar koju je Issa Rae morala osjećati na crvenom tepihu nesigurnost. Njezina prekrasna pletenica ispred na vrhu glave izazvala nam je samo jednu stvar: stilsku zavist.  

Na kraju žudimo za emocionalno obojenom pričom o kosi. I dok su mnogi romantično ispletenu krunu glumice Sarah Jessice Parker opisali kao počast našoj omiljenoj holivudskoj princezi – pokojnoj, prekrasnoj Carrie Fisher i njezinoj ikoničnoj ulozi Princeze Leije – stilska inspiracija Sarah Jessice Parker bila je mnogo osobnija. U kombinaciji s haljinom Vere Wang Sarah je zapravo odala počast svadbenoj frizuri svoje majke. Na to možemo samo reći: „Prihvaćam!“

Jeste li spremne za dizajniranje vlastitog stila s crvenog tepiha? ;)

NAPISALA: WENDY HERMAN, web-urednica JPMS