Koji je proizvod za oblikovanje kose pravi za vas?

BUDIMO ISKRENI, IZBOR PRAVOG PROIZVODA ZA OBLIKOVANJE FRIZURE JE VRLO ZAHTJEVAN ZADATAK, JER JE PONUDA NA TRŽIŠTU DANAS GOLEMA. MOŽDA VAM SE KAD DOGODILO DA NOĆU NE MOŽETE SPAVATI JER STE SE PITALI KOJI JE NAJBOLJI SPREJ ZA OPUŠTENI KONJSKI REP, A KOJI ZA ELEGANTNIJE FRIZURE. NEMOJTE VIŠE IZBJELJIVATI KOSU, JER IMAMO SJAJNE VIJESTI ZA VAS. ISPOD SMO ZA VAS PRIPREMILI GLAVNE ZNAČAJKE I RAZLIKE PROIZVODA ZA OBLIKOVANJE KOSE KOJE MORATE ZNATI ŽELITE LI DA VAŠA SLJEDEĆA KUPNJA BUDE ISPRAVNA, JEDNOSTAVNA I BRZA.

Koji je proizvod za oblikovanje kose pravi za vas?

HAIR SCULPTING LOTION ALI FOAMING POMMADE?

Ako tražite način da ukrotite svoju naelektriziranu kosu, ne tražite dalje od Paul Mitchell Hair Sculpting Lotion. Ovaj čisti tekući losion sadrži regeneratore dobivene od pšenice koji uravnotežuju statički elektricitet i čine vašu kosu svilenkasto glatkom. Ovaj proizvod srednje čvrstoće reaktivira se toplinom ili vodom, što znači da možete brzo preoblikovati svoju kosu bilo kada i bilo gdje.



Za one od vas s kovrčavom ili valovitom kosom, posegnite za Paul Mitchell Foaming Pommade kako biste učvrstili svoje kovrče. S ovom kremom za zaglađivanje kose koja omekšava, hrani i jača vaše kovrče, odmah ćete ukloniti slamnati izgled kose. Kako biste osigurali najbolje rezultate, prije uporabe pjenu dobro protresite i utrljajte malu količinu u vlažnu kosu rukama. Za sjajnu kosu bez beživotnog izgleda, nanesite pjenu na kosu prije feniranja ili korištenja difuzora. Ponovite postupak na suhoj kosi kako biste dovršili frizuru. Zapamtite, manje je više.






FINISHING SPRAY ALI EXTRA BODY FINISHING SPRAY

Bez obzira radi li se o vašem vjenčanju ili rođendanskoj zabavi s temom 80-ih... Svakako će vam trebati lak za kosu s maksimalnom čvrstoćom kako bi vaša frizura izgledala fantastično cijelu noć. Lak za kosu Paul Mitchell Super Clean Extra Finishing Hairspray lako će obaviti posao i dati “točku na i” vašoj frizuri. Idealan je i za ekstravagantnije i elegantnije frizure.



Koju frizuru najviše volite nositi vikendom? Možda opušteni konjski rep ili fen frizuru? Privucite poglede i koristite Paul Mitchell Extra-Body Finishing Spray. Vaša će kosa biti gušća, izgledati punije uz zadržavanje prirodnog kretanja. Možete ga koristiti i pri oblikovanju pletenica.





PRIMER VS. STYLER

Prvo pravilo savršene fen frizure je zaštititi kosu od oštećenja toplinom. Pripremite svoju kosu uz Neuro Prime HeatCTRL Blowout primer, koji sprječava oštećenja nastala zbog toplinskog oblikovanja do 86%. S mješavinom proteina i silikona, ovaj primer pruža naprednu zaštitu od topline i glatke, sjajne rezultate.





Svaka frizura koja zahtijeva upotrebu pribora za oblikovanje kose visokim temperaturama također zahtijeva odgovarajuću zaštitu. Bit će više nego dovoljno jednom nanijeti toplinski aktiviranu kremu za oblikovanje Neuro Reshape HeatCTRL Memory Styler i možete bezbrižno preoblikovati frizuru svaki dan. Stvorite različite izglede uz pomoć sušila za kosu, pegle ili figara bez oštećivanja svoje kose.



Želite još više savjeta za oblikovanje kose? Pročitajte naš blog KAKO: zaštititi i pripremiti kosu za toplinsko oblikovanje